22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

Az esküvő különleges nap az ifjú házasok életében. Ha Önt az a megtiszteltetés éri, hogy részt vehet egy esküvői szertartáson, majd az esküvői fogadáson, reméljük, hasznosnak találja ajándéktippjeinket. Kiválasztottunk néhány olyan terméket, amelyek ideálisak egy esküvőre, akár dekorációként, akár ajándékként a menyasszony és a vőlegény számára.

Ajándékozzon olyan terméket, amely sokáig emlékezteti őket a különleges napra.

AJÁNDÉKOK 8000 Ft

Remek ajándékot keres alacsony áron? Népszerű választás például a My Flame Lifestyle holland márka gyertyái, melyek különböző feliratokkal vannak kiegészítve. Fejezze ki érzelmeit és érzéseit ezeknek az eredeti termékeknek köszönhetően. Tökéletes üvegedényben és makarónira hasonlító dizájnnal a népszerű Voluspa márkától is válogathat gyertyákat. 8000 Ft ajánlatunkban számos pálcás diffúzor is van. Igazán van miből válogatni.

AJÁNDÉKOK 16000 Ft

Ha többet szeretne fektetni az ajándékba, remek tippjeink vannak, amelyek mosolyt fognak csalni az illetők arcára. Válogasson például a pálcás diffúzorok és a gyertyák közt. A Voluspa márka olyan edényekben szállítja a gyertyákat, melyek rendkívül illenek az esküvőre. Ráadásul minden terméket újra lehet használni, például mint cukortartót, edényt kozmetikai termékekre, vagy mint virágcserepet. További kedvencek a jól ismert WoodWick gyertyák, egyszerű, de elegáns dizájnnal bármelyik belső térbe beilleszkednek. Ráadásul fakanóccal vannak ellátva, melynek köszönhetően az égő gyertya olyan hangot ad ki, mint a recsegő fa. A pihenés pillanataiért kényeztesse ajándékozottjait a megfelelő termékekkel.

LUXUSOS AJÁNDÉKOK

A különleges nap igazán különleges ajándékot érdemel. Erre is gondoltunk a termék választásánál. Ajándékozza meg a menyasszonyt és a vőlegényt kifinomult minőségű ajándékkal. Az Onno Collection és Baobab Collection márkák a luxus szimbólumai a lakásparfümök között, ásványi viaszt tartalmaznak és kézzel készítétték saját szakterületük mesterei. Az összetéveszthetetlen illatok és az eredeti dizájn jellemzőek ezekre a gyártókra. Kiválasztottunk Önnek néhány kedvencet...

Amennyiben a márkák felkeltették érdeklődését, és szeretne többet megtudni, látogasson el oldalainkra, ahol az összes márkáról megtud minden fontosat.

SZERETNÉK A BAOBAB COLLECTION-RŐL OLVASNI

SZERETNÉK AZ ONNO COLLECTION-RŐL OLVASNI

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓK

A lakásillatok nem csak ajándékként tudnak szolgálni. A különböző dizájnoknak és változatos színeknek köszönhetően mindenki kiválasztja a megfelelő termékeket például az esküvői asztalra. A Baobab Collection Gyertyatartóit mintha pont ezekre az alkalmakra találták volna ki. Luxusos dizájnjukkal minden asztal domináns elemeit képezik. Kétségtelenül stílusos elemek a Chando termékei is. Porcelán diffúzorok szabadalmaztatott illatosító módszerrel, amelyek a kínai hagyományokat ragadják meg.