Baobab Collection

BAOBAB LES PRESTIGIEUSES - PIERRE DE LUNE, LUXUS ILLATGYERTYA, 16 CM

33 800,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A Les Prestigieuses illatgyertyák összeállítása a mitikus legendákba burkolt különleges anyagok tisztelgéseként jött létre. Az orosz bőr, a kínai festék és az indiai holdkő az egyedi kivitelezést és az egzotikus és titokzatos úti célokat jelképezi. A PIERRE DE LUNE (holdkő) illatgyertyákat egy egyedi kő ihlette, amelynek rendkívüli tulajdonságokat tulajdonítanak. A holdkő arról ismert, hogy elbűvölő kölcsönhatásra képes a fénnyel. Évszázadokon keresztül sokan azt gondolták, hogy a holdciklus különböző fázisait mutatja. Indiában a holdkövet „álomkőnek“ tekintik, amely hihetetlen látomásokat hoz azoknak, akik birtokolják.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 16 cm, súly 1 kg, égési idő 150 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát

Illat: fehér tea – jégmenta

A PIERRE DE LUNE (holdkő) illat, amelyet kézzel fújt elegáns fehér színű üvegtartályba rejtettek, a fehér tea és a jégmenta friss kombinációja. Ez a virágos illat egy békés álomvilág megtestesítője.

Termék jellemzése

Kód MAX16PIL
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése PIERRE DE LUNE
Illattípus Friss
Tartósság 150 óra
Szín fehér
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Les Prestigieuses
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LES PRESTIGIEUSES - PIERRE DE LUNE, LUXUS ILLATGYERTYA, 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.