Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA AURUM 10 CM

26 390,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Arany színű gyertya a Les Exclusives exkluzív kollekcióból – az Aurum és Platinum sorozat alkotja. -Égésnél az üveg felület átlátszóvá változik - Méret 10 cm, súly 500 g, égési idő 60 óra- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: különleges jázmin és pizsmaElragadó virágos illat a kollekció női eleme, tökéletes szimbiózisban van a Platinum férfi elemmel.

Termék jellemzése

Kód MAX10AU
Illattípus Virág
Termékcsalád Les Exclusives
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Szín arany
Tartósság 60 óra
Súly (g) 500 g
Típus gyertyák
Illat típus Női
Illatok Ritka jázmin - pižmo
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA AURUM 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.