22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

A Baobab Collection 2002-ben alapították Tanzánia varázslatos tájain. Az egyes kollekciókat távoli helyek és a vad természet ihlette. A termékek most Belgiumból érkeznek, egy olyan országból, amely a lakberendezés terén a kreativitásáról és egyedülálló know-how-járól ismert. A legjobb európai kézművesek és gondosan kiválasztott anyagok állnak a gyártás mögött. Hagyja magát elvarázsolni az újszerű illatkombinációkkal és az eredeti dizájnnal járó egyedi érzékszervi élményekkel.

BELGA KNOW-HOW

BELGA KNOW-HOW


A Baobab Kollekció kézzel fújt üvegből készült illatgyertyák és diffúzor pálcikák választékát kínálja. Minden darab egy eredeti, kézzel készített darab. A gondosan válogatott alapanyagok Európa különböző tájairól származnak, például az ásványi viaszok Németországból, az üveg Lengyelországból, a fonott gyertyák bőrcímkéi Olaszországból, az illatokat pedig prémium parfümkészítők készítik Grasse-ban, a parfümkészítés történelmi központjában. A kanócok valódi egyiptomi pamutból készülnek.

A gyertya üvegét először megtisztítják és felmelegítik, majd illatosított viaszt öntenek bele. Érdekes módon azonban a gyertyák több öntési fázist igényelnek a homogén égés és a legjobb minőség biztosítása érdekében. Egy 35 cm-es gyertya például négy öntési szakaszt igényel, amelyet két napra kell elosztani. Nem lehet nem észrevenni a fényűző csomagolást, amelyen a márka logójával ellátott fekete szalag dominál a gyertya körül, mindezt egy elegáns fekete dobozba csomagolva. A címkével együtt ezek alkotják az utolsó simítást ezeknek a gyönyörű termékeknek a megvalósításában.

FEDEZZE FEL A BAOBAB KOLLEKCIÓ VILÁGÁT

FEDEZZE FEL A BAOBAB KOLLEKCIÓ VILÁGÁT


Az All Seasons kollekció színek és egyedi illatok széles skálájából áll, amelyek tökéletesen érzékeltetik Afrika változatos és vibráló tájait. A Pearls kollekció is lenyűgöző, amely nevét a csendes-óceáni drágakövek szépségéről kapta. A többi kollekciónak köszönhetően különböző úti célokra utazhat, az egyiptomi piramisoktól kezdve Kína határain át az orosz sztyeppékig... A folyamatosan változó trendeknek megfelelően minden évben új limitált kiadásokat terveznek. Ne hagyja ki őket, és tapasztalja meg az exkluzivitás világát a Baobab kollekcióval.

Jó tudni, hogy...

A Baobab Kollekció gyertyái több mint 90%-ban tiszta paraffinból készülnek. Ezt a paraffint nagymértékben finomítják, hogy a lehető legtöbb káros anyagot eltávolítsák belőle. Egy független, tanúsított laboratórium által végzett vizsgálat szerint a Baobab Kollekció gyertyáinak égetésekor nem volt nyoma VOC-nak (illékony szerves vegyületeknek) benzol, formaldehid vagy akrolein formájában. Ez a vizsgálat azt is kimutatta, hogy az égési és termikus bomlástermékek mennyisége alacsonyabb az ásványi viaszban, mint a növényi viaszban. A Baobab-gyűjteményből származó gyertyák égetése tehát nem jelent kockázatot a környezetre vagy az emberi egészségre.
MINŐSÉGMEGŐRZÉS, MINT N1

MINŐSÉGMEGŐRZÉS, MINT N1


  • A kanócot rendszeresen le kell vágni, még az első meggyújtás előtt. Tökéletes az erre a célra tervezett olló. A kanóc nem haladhatja meg az 1/4 hüvelyket (0,5 cm).

  • Ne fújja el a gyertyát, amíg a viasz el nem olvad az egész felületén. Ez megakadályozza a kráterek kialakulását, amelyek nem csak nem esztétikusak, de a későbbi égést is megnehezítik. A gyertya első meggyújtásának hosszabbnak kell lennie, mint a későbbi gyertyagyújtásoknak. Ennek a fázisnak a hossza a gyertya méretétől függően változik: A 10 cm-es méret körülbelül 3-4 órát vesz igénybe, a 16 cm-es 5 és 6 óra között, a 24 cm-es vagy 35 cm-es pedig körülbelül 8 és 10 óra között.

  • Ha a viasz már egyenletesen megolvadt, a gyertya nem éghet egy óránál tovább az üveg túlmelegedése miatt.

  • Ha már az égés végén jársz a gyertyáddal, ne égesd el az utolsó 1 cm viaszt, ez megakadályozza, hogy a lángok a tartály falának alsó széléhez égjenek.

  • A gyertya elfújása után mindig ajánlott a kanócot függőleges helyzetbe igazítani, hogy a gyertya újbóli meggyújtásakor biztosítsa a megfelelő égést. Az üveg belső falait is célszerű rendszeresen tisztítani, hogy megelőzze a koromképződést.

  • Az összes gyertyaápolási kiegészítő ITT megvásárolható.

ÚJRATÖLTHETŐ ÉS LENYŰGÖZŐ DIFFÚZOROK

ÚJRATÖLTHETŐ ÉS LENYŰGÖZŐ DIFFÚZOROK


A Baobab Kollekció diffúzorok többféle méretben kaphatók, a legkisebb 250 ml-től a legnagyobb 5 literesig. Nemcsak dizájnjával, hanem tartósságával is lenyűgöző. A legnagyobb előnye egyértelműen az ismételt töltés lehetősége. Így utántöltőket is találhat kínálatunkban. Fontos, hogy a teljes patront öntse a diffúzorba, hogy megőrizze az illatot és megvédje a folyadékot az UV-sugarak káros hatásaitól. A diffúzorokat természetes rattan pálcákkal szállítjuk, természetes vagy fekete színben.

A BAOBAB KOLLEKCIÓ JÓTÉKONYSÁGI ESEMÉNYEI

A BAOBAB KOLLEKCIÓ JÓTÉKONYSÁGI ESEMÉNYEI


A Women kollekció gyertyája mindenképpen ide tartozik; egy gyertya, amelyet a nőiesség szimbóluma ihletett. A gyertya púderrózsaszín mintáját szegélyező aranyszélek a gyengédségre emlékeztetnek. Ez a kollekció a mellrákkutatás támogatására jött létre.

Azt már megállapítottuk, hogy az illatgyertyák kézzel készülnek, de azt talán nem tudja, hogy a horgolt üvegcsomagolású gyertyák Madagaszkárról származnak. A madagaszkári nők kézzel horgolják őket. A márka így igyekszik a lehető legnagyobb mértékben támogatni az afrikai embereket, de a fenntarthatóságot is kifejezi, hiszen ezeket a csomagokat természetes anyagokból - úgynevezett rafiából - horgolják.