22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

KI AZ ARIA PURA?

Az ARIA PURA s.r.o. otthoni kozmetikumok, aromakészülékek, otthoni parfümök, aromaolajok, design kiegészítők közvetlen importőre és forgalmazója. Nagy terek professzionális illatosítását, fertőtlenítést és egyedi illatosító termékeket is kínálunk.

FEDEZZE FEL VELÜNK AZ ILLATMARKETING VARÁZSÁT

Nemcsak illatosítani tudunk bármilyen teret, hanem az illatokat is mi magunk alkotjuk meg, így bármilyen illatot létrehozhatunk az Ön preferenciái szerint, és tökéletesen kiegészíthetjük márkájának tökéletes képét. Bizonyított, hogy egy kellemes belső illat hatására a vásárlók lényegesen tovább maradnak a helyiségben. Válassza ki a megfelelőt, hogy vállalkozásának szerves részévé váljon.

Beltéri illatszerek nagy- és kiskereskedelmével foglalkozunk.

_('OBJEVTE S NÁMI KOUZLO SCENT MARKETINGU')

HOL TALÁLJA MEG ILLATAINKAT?

Chytrá lékárna - Gyógyszertár (CZ)

Hotel Aria (Prága) (CZ)

Le Chaton (CZ)

Třebíči Kórház (CZ)

Advantage Cars (CZ)

Bar Který Neexistuje (CZ)

Építőanyagok - Stavebniny DEK (CZ)

Carollinum Shopping (CZ)

Auchan (HU)

Eurovea shopping (SK)

SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEK

És ha egyszer együtt kiválasztottuk a megfelelő illatot, bármilyen más illatosított terméket is készíthetünk. Az illatgyertyák, az aromadiffúzorok, az illatos olajok és a címkék is nagyon népszerűek.

Ideális promóciós termékek, de személyre szabott ajándékok is.

Ha szeretne többet megtudni a nagykereskedelmi együttműködésről, professzionális illatokról vagy ajándéktárgyakról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési vezetőnkkel, Oldřich Breicetl-el a +420 603 890 034-es telefonszámon vagy a breicetl@ariapura.cz e-mail címen.

_('VLASTNÍ PRODUKTY NA MÍRU')

Az ARIA PURA összes illatanyaga megfelel a legmagasabb szintű biztonságnak és a Nemzetközi Illatszer Szövetség (IFRA) által meghatározott előírásoknak.