DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Üzleti feltételek

Kereskedelmi cégnek
ARIA PURA s.r.o.
székhelyel Josefská 1, Brno, 60200
Cégjegyszám: 25598651
Adószám:CZ25598651
Bejegyezve a cégjegyzékbe Megyei Bíroságnál Brno-ban,szakasz C, betét 37002
az áruk eladására webáruház által weboldalon aromauzlet.hu

1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

 1. 1Ezek az üzleti feltételek ( továbbá csak "üzleti feltételek") ARIA PURA s.r.o. kereskedelmi cégnek, székhelyel Josefská 1, Brno, 602 00, Cégjegyszám:25598651, Adószám: CZ25598651, regisztrált a cégjegyzékben a Megyei Bíróságnál Brno -ban, C szakasz, betét 37002 ( továbbiakban csak az "eladó") szabályozzák összhangban a rendelkezéssel 1751 § bekezdés 1. törvény 89/2012 Törvénykönyvnek, polgári törvénykönyv (továbbá csak "Polgári törvénykönyv") kölcsönös jogokat és kötelezettségek kapcsolatban vagy adásvételi szerződés alapján (továbbá csak "adásvételi szerződés") az eladó és minden olyan természetes személy között (a továbbiakban csak "vevő") eladó webáruház által keresztül. Webáruház működtetve van eladóval a honlapon, amely el van helyezve az interneten aromauzlet.hu (továbbiakban csak "honlap"), és a honlapon keresztül (továbbiakban csak "webáruház").
 2. Az üzleti feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, amikor a személy, akinek szándékja van vásárolni árút az eladótól, jogi személy vagy személy, aki a rendelésnél rendelkezik üzleti tevékenység révén vagy önálló foglakozás végrahajtásánál.
 3. A rendelkezések, amelyek eltérnek az üzleti feltételektól, lehet egységesíteni a vásarlási szerződésben. Az eltérő megállapodásnak az adásvételi szerződésben előnye van az üzleti feltételek rendelkezésénél.
 4. Az üzleti feltételek rendelete szerves része az adásvételi szerződésben. Adásvételi Szerződés és üzleti feltételek írva vannak magyar nyelven. Az adásvételi szerződést meg lehet kötni magyar nyelven.
 5. Az üzleti feltételek változtathatja és kiegészítheti az eladó. Ez a rendelkezés nem érinti azokat a jogokat és kötelezettségeket,amelyek létre jöttek az üzleti feltételek előző verziójában.

2. FELHASZNÁLÓI FIÓK

 1. A vevő regisztrációja alapján a honlapon, a vevő hozzáférhet a felhasználói felületéhez. A felhasználói felületból vevő rendelhet árut ( továbbiakbancsak "felhasználói fiók"). Abban az esetben, ha a webes felület lehetővé teszi, a vevős rendelhet árut regisztráció nélkül közvetlenül a webáruházból.
 2. A regisztrációnál a honlapon és a termék megrendelésénél a vevő köteles megadnia helyes és az igazi adatokat. A megadott adatok a felhasználói fiókban a vevő bármilyen változásnál köteles módosítani. A vevő adatai megadva a felhasználói fiókban és a termék megrendelésénélt az eladó helyesnek tekinti.
 3. Hozzáférés a felhasználói fiókhoz be van biztosítva felhasználói névvel és jelszóval. A vevő köteles szükséges információk titoktartására a felhasználói fiók hozzáféréshez.
 4. A vevő nem jogosult engedélyezni a felhasználói fiók használatát harmadik fél számára
 5. Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, különösen akkor, ha a vevő a felhasználói fiókot nem használhalja több mint egy éven át, vagy ha a vevő megszegi kötelezettségeit az adásvételi szerződésből (beleértve az üzleti feltételeket).
 6. A vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem érhető el folyamatosan, különös tekintettel az eladó hardware és software szükséges karbantartására, ill.harmadik személy szükséges hardware és software karbantartására.

3. ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE

 1. Minden árubemutatás a honlapon tájekztató jellegű és az eladó nem köteles kötni az adásvételi megállapodás szerződést a termékről. Rendelkezés § 1732 2. bekezdésben polgári törvénykönyvben nem alkalmazható.
 2. Weboldal tartalmaz információkatt az árukról, az egyes termékek árait. A termék árii tartalmaznak ÁFÁ-t és az összes kapcsolódó költségeket. A termék árai hatályban marad mindaddig, amíg megjelennek a weboldalon. Ezzel a rendelkezéssel nincs korlátozva az eladó kötni adásvételi szerződés egyedileg megtárgyalt feltételek keretében.
 3. Webáruház tartalmaz ugyanúgy információkat csomagolási és szállítási költségekről. Információk csomagolási és szállítási költségekről a honlapon érvényesek csak abban az esetben, ha az áru szállítva van Cseh Köztársaság területén.
 4. Az áru megrendeléséert a vevő kitölti a megrendelőlapot a honlapon. Megrendelőlap tartalmaz főleg információkat a:
  1. megrendelt termékról (megrendelt termékett "beteszi" a vevő elektronikus kosárba a honlapon),
  2. vételár fizetés módjáról, adatok a termék szállítási módjáról és
  3. 3információkat a szállítási költségekről (továbbiakban együttesen csak: "a megrendelés").
 5. 5. A megrendelés elküldése előtt az eladónak, a vevőnek lehetővé van téve, hogy ellenőrizze és módosítja az adatokat annak érdekében, hogy a vevő, még észreveheti és kijavíthatja a hibákat az adatbevitelt közben a rendelésbe. A megrendelést a vevő elküldi rákattintással a gombra "Megrendelés elküldése". A megadott adatokat a megrendelésben az eladő számára helyesnek vannak tekintve. Az eladó azonnal a megrendelés benyújtása után a vevőnek küld e-mailt az igazolásról az e-mail címre, amely meg van adva a felhasználói fiókban vagy a megrendelésben (a továbbiakban csak: "vevő elektronikus címe").
 6. Az eladó mindig jogosult a megrendelés jellegétől (az áru mennyisége, beszerzési ár, a feltehető szállítási költség)megkérni a vevőt a megrendelés utólagos megerősítését (például írásban vagy telefonon).
 7. A szerződési kapcsolat a vevő és az eladó között keletkezik megrendelés elfogadásával (akceptálás), amely el van küldve az eladóval a vevőnek e-mailben a vevő elektronikus levelezési címére.
 8. A vevő beleegyezik a kommunikációs eszköz használatával A vevő felmerült költségei kommunikációs eszköz kapcsán adásvételi szerződés megkötésével (költségek internet-hozzáféréshez, telefon költségek) a vevő saját maga viseli, mivel ezek az alapdíjtól.

4. TERMÉK ÁRA ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 1. A termék árát és esetleges kapcsolódó költségeket a termék szállításával adásvételi szerződés alapján a vevő fizethet az eladónak következő módon:
  • Készpénzben az eladónak;
  • utánvéttel vevővel kijelölt helyen a megrendelésben;;
  • banki átutalással az eladó számlájára: 351496044/5500 RB, IBAN CZ2555000000000351496044, SWIFT RZBCCZPP
  • online bankkártyával;
 2. Együtt a vételárral a vevő köteles megfizetni az eladónak a kapcsolódó költségeket csomagolással és szállítással egyeztetett összegben. Ha nincs kifejezetten másképp megadva, a vételár magában foglalja a kapcsolódó költségeket áruszállítással.
 3. Az eladó nem igényel a vevőtől előleget vagy más hasonló fizetést. Ezzel nincs érintve a rendelkezés cikk 4.6 kereskedelmi feltételeknek fizetési kötelezettségról a vételár előrefizetéséról.
 4. A készpénzes vagy utánvétes fizetésnél a vételár fizetendő áruátvételnél. Az átutalási fizetésnél a vételárat ki kell fizetni 7 napon belül az adásvételi szerződés megkötésétől.
 5. Az átutalási fizetésnél a vevő köteles kifizetni a vételárat a fizetés változó szimbólum megadásával.Az átutalási fizetésnél a a vevő kötelessége kifizetni a vételárat meg van valósítva az összeg hozzáírásával az eladó számlájára.
 6. Az eladó jogosult, különösen, ha a vevő nem nyújt elegendő megerősítést a megrendeléshez (cikk 3.6), követelhet teljes vételár kifizetést az áru elküldése előtt a vevőnek. Rendelkezés § 2119 1 bekezdés a polgári törvénykönyvnek nem alkalmazandó.
 7. Esetleges kedvezmények az áru árából vevőnek az eladótól nem vonható össze.
 8. Ha az ügyfél rendelkezik érvényes kedvezmény kóddal vagy ajándékutalvány kóddal, írja be ezt a kódot a megfelelő mezőbe a webes űrlapra a megrendelés elküldésére. Egyes kedvezmények nem vonhatók össze. Ha egy ügyfélnek van hűség százalék kedvezménye a vásárlásra, az ügyfélnek automatikusan levonásra kerül a kedvezmény minden vásárlásnál a saját regisztrációja alatt. Eladó fenntartja a jogot indoklás nélkül módosítani vagy törölni a kuponokat vagy hűség kedvezményeket.
 9. Ha szokásos a kereskedelmi kapcsolatban, vagy ha meg van adva általánosan kötelező jogszabályokkal, az eladó kiállít adásvételi szerződés alapján adó dokumentumot - számlát. Eladó hozzáadottérték-adó adófizető. Az adó dokumentum – számlát kiállítja az eladó a vevőnek áru kifizetése után és elküldi együtt az áruval vagy elektronikus úton a vevő e-mail címére.

5. ELÁLLÁS AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSTÓL

 1. A vevő tudomásul veszi, hogy a rendelet § 1837 értelmében, Polgári Törvénykönyvnek, nem lehet visszalépni a az adásvételi szerződéstől a termék szállításáról, amelyek igazítva volt a vevő igénye szerint vagy saját magának, a vásárlási szerződést a termékék szállításáról, amely gyorsan romlik és az áru, amelyek kiszállítás után visszavonhatatlanul neverve volt más áruvalk, az adásvételi szerződéstől a lezárt csomagolású áruról, amelyt a fogyasztó kivet a csomagolásból és higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni és a az adásvételi szerződéstől a hang- vagy képfelvételéről vagy számítógépes programról, ha megsértette az eredeti csomagolást.
 2. Ha nincs szó esetről, amely meg van adva a cikkben. 5,1 vagy más esetről, ahol nem lehet elállni a szerződéstől, a vevő § 1829 1. bekezdés szerint A polgári törvénykönyvnek a jogot, hogy a szerződéstől elállni, számított tizennégy (14) napon belül termék átvételétől, miközben az adásvételi szerződésnek több áruja van vagy szállítás több részből áll, ez az időszak kezdődik kézhezvétetlenül az utolsó szállítás átvételetől. Elállást az adásvételi szerződéstóleladó el kell küldeni az eladónak az említett időszakban az előző mondatban. Elállás esetében az adásvételi szerződéstól a vevő használhatja a formanyomtatványt, amit az eladó kínál, amely csatolva van az e-mailhoz a megrendelés megerősítéséhez vagy megtalálható a weboldalon ITT. Elállást az adásvételi szerződéstól a vevő elküldheti többek között az üzemeltető címére (ARIA PURA, Josefská ut.1, Brno 60200), vagy az eladó elektronikus levélcímére: info@bytove-parfemy.cz . Elállás esetében a az adásvételi szerződéstől üzleti feltételekben 5.2 cikk alapján az adásvételi szerződés megszűnik az elejétől. Az árut vissza kell küldeni az eladónak tizennégy (14) napon belül az adásvételi szerződés elállásától. Ha a vevő eláll a szerződéstől, az ügyfél viseli a költségeit az áruk visszaküldéséért az eladónak, még abban az esetben, ha az árut nem lehet visszaküldeni a szokásos karakter miatt postai úton.
 3. V případě odstoupení od kupní smlouvy dle čl. 5.2 obchodních podmínek se kupní smlouva od počátku ruší. Zboží musí být prodávajícímu vráceno do čtrnácti (14) dnů od odstoupení od smlouvy prodávajícímu. Odstoupí-li kupující od kupní smlouvy, nese kupující náklady spojené s navrácením zboží prodávajícímu, a to i v tom případě, kdy zboží nemůže být vráceno pro svou povahu obvyklou poštovní cestou.
 4. A fogyasztó elállási jog használata esetén a szerződéstól 14 napon belül , az eladónak minden vissza kell szállítani, amit szerződés alapján kapott. Ha már ez nem lehetséges (pl. időközben az áruk megsemmisült vagy el lett fogyasztva), a fogyasztó köteles pénzbeli kártérítést nyújtani azért, amit már nem lehet kiadni. Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a vevővel visszaküldött áru sérült, kopott vagy részben elfogyasztott lesz, az eladó válik kártérítésre jogosult. A jogosult kártérítést az eladó jogosult egyoldalúan beszámítani a vevőnek a vételár visszatérítési igény ellen.
  A vételár visszatérítésébő a vevőnek, az eladó beszámíthatja a tényleges költségeket az Áru visszaküldéséért.
 5. Az elállás esetében az adásvételi szerződést 5.2 cikk alapján az eladó a pénzt tizennégy (14) napon belül visszaküldi az adásvételi szerződés elállástól. Az eladó is jogosult arra, hogy a teljesítményt visszaküldi a vevőnek az áru visszaküldésénél vagy más módon, kivéve, ha a vevő beleegyezik és nem jelentenek a vevő számára további költségeket.Ha a vevő eláll a az adásvételi szerződéstől, az eladő nem köteles visszaküldeni a pénzt előbb, míg a vevő visszaküldi a terméket vagy bizonyítja, hogy az árut az eladónak elküldte.
 6. A visszatérítéséhez való jogot az okozott kárért az áruért, az eladó jogosult egyoldalúan beszámítani a vevő visszatérítési igény vételára ellen.
 7. A termék átvételi időszakban vevővel az eladó bármikor elállhat az adásvételi szerződéstől. Ebben az esetben az eladó visszaadja a vételárat indokolatlan késedelem nélkül banki átutalással a megjelölt vevő bankszámlájára.
 8. Amikor az áruval a vevőnek meg van adva az ajándék, az ajándékozási szerződés vevő és eladó között meg van kötve bontó feltétellel, hogy ha megtörténik az elállás az adásvételi szerződéstől vevő oldaláról,az ajándékozási szerződés elveszti hatékonyságát és a vevő köteles együtt az áruval eladónak visszaadni az ajándékot is.

6. TERMÉK SZÁLLÍTÁSA ÉS KÉZBESÍTÉSE

 1. Abban az esetben, ha a szállítási mód meg van tárgyalva vevő külön kérésére, a vevő viseli a kockázatot és az esetleges pótköltségeket fügve a szállítási módtól.
 2. Ha az eladó az adásvételi szerződés alapján köteles az árut szállítani a megjelölt helyre, amit a vevő megadott a megrendelésbent, a vevő köteles átvenni az árút kézbesítésnél.
 3. Abban az esetben,amikor a vevőnek többször ki kell szállítani az árút vagy bármilyen más módon, mint ahogyan ez megvolt adva a megrendelésben, a vevő köteles kifizetni a kapcsolódó költségeket az áru ismételt szállításával, ill. kapcsolódó költségeket más szállítási móddal.
 4. A megrendelt árut a szállító elérhetőség és mükődési lehetőségei szerint szállítva lesz a lehető leghamarabb időben postai úton vagy más szállítóval, általában 5 munkanapon belül a megrendelés visszaigazolásától, de legkésőbb 14 munkanapon belül. Arról, hogy az eladó átadta a szállítmányt szállításra kiválasztott szállítónak, az ügyfél tájékoztatva van e-mailben
 5. Abban az esetben, ha a az áru sokáig nem lesz a raktáron, vagy nem lehet átadni a szállítónak meghatározott időn belül, az eladónak joga van visszalépni az adásvételi szerződéstől (megrendelések). Ha a megrendelés része vagy a teljes összeg ki lett fizetve, az ügyfélnek vissza lesz térítve a pénz számlára, legkésőbb 14 napon belül a közös megegyezéstól.
 6. Az termék kézbesítésénél a szállítótól a vevő köteles ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét és bármilyen hiba esetében köteles értesíteni a szállítót. Abban az esetben, amikor megállapította csomagolás megsértését, amely jelzi az illetéktelen behatolás a szállítmányba, vevő nem köteles átvenni a csomagot.
 7. A vevő köteles ellenőrizni a csomag tartalmát és az esetleges egyenetlenségeket (sérült áru, hiányzó áru vagy helytelenül elküldött termékek) köteles haladéktalanul értesíteni az eladót.

7. JOGOK HIBÁS TELJESÍTÉSBÓL

 1. Szerődési felek jogai és kötelezettségei vonatkozók hibás teljesítésból igazodnak községi vonatkozó jogszabályokkal (különösen rendeletekkel § 1914-1925, § 2099-2117 és § 2161-2174 Polgári törvénykönyvból).
 2. Az eladó felelős a vevőnek, hogy az áru a kézbesítésénél hibátlan. Különösen az eladó köteles a vevőnek felelni, hogy amikor az árut átvette:
  1. az árunak tulajdonságait vannak, amelyeken a felek megállapodtak és ha nincs olyan megállapodás és olyan tulajdonságai vannak, amelyeket az eladó vagy a gyártó leírt, vagy amelyt a vásárló elvárt tekintettel az áru a jellegére és a reklám alapján által,
  2. az áru alkalmas arra a célra, amelyre az eladó ajánlja vagy amilyen célra ezek a termék használva van,
  3. az áru megfelel minőséggel vagy kivitelezéssel megállapodott mintának vagy sablonnak, ha a minőség vagy a kivitelezés meg volt adva megálapodott minta vagy sablon szerint,
  4. az áru megfelelő mennyiségben, mértékben vagy súlyban van és,
  5. az áru megfelel törvényi előírások feltételeinek.
 3. Rendeletek megadva 7.2 cikkben üzleti feltételeknek nem alkalmazandó árunál alcsonyabb árért hibája miatt, amelynek az alcsonyabb ára meg volt tárgyalva, kopott tárgyra, amely használva volt, használt tárgyra, amely keletkezett használattal vagy kopással, amely a tárgyon volt, amikor a tárgyat a vevő átvette, vagy az áru jelegétől függ.
 4. Ha hiba jelen meg hat hónapon belül az átvételtól, azt feltételezzuk, hogy az áru hibás volt már átvételnél.
 5. Jogokat hibái teljesítésból érvenyesíti a vevő az eladónál az üzemeltető címén, ahol a reklamáció átvétele lehetséges, vagy a székhelyen vagy a vállakozás telephelyén. Az érvényesítés reklamációja attól az időtól számítődik, amikor az eladó megkapja a vevőtól a reklamált árut.
 6. Egyébb jogokat és kötelezettségeket eladó felelősségével a hibákért módosítj a az eladó reklamációs eljárása.
 7. Az janékokra, amelyek ingyen vannak nyújtva, nem lehetséges alkalmazni a fogyasztói jogokat.Ilyen áru megfelel Ajándekozási szerződésnek és szabványoknak érvényes jogszabályoknak Cseh Köztársaságban.

8. SZERZŐDŐ FELEK EGYÉB JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

 1. A vevő megszerzi az áru tulajdonjogát a teljes vételár kifizetésével.
 2. Az eladó kapcsolatba a vevővel nincs kötve semilyen eljárási kódexel rendelet értelmében § 1826 bekezdés. 1 pont. betű e) Polgári törvénykonyvnek.
 3. Bármely fogysztó panaszai vagy reklamációi az eladő kezeli elsősorban elektronikus cím révén info@bytove-parfemy.cz. Tájékoztatás a vevő panasz elintézéséról elküldi az eladó a vásárló e-mail címére, ahonnan a panasz vagy reklamáció volt elküldve, ha a vevő nem ad egy másik címet. Abban az esetben, ha a reklamáció vagy panasz nem lesz elintézve a vevő teljes megelégedésére, a vevőnek lehetősége van fordulni a Cseh Kereskedelmi Felügyelethez, amely illetékes hatóság az alternativ vitarendezéshez megindításához. Eljárás kezdődik írásos javaslattal, amelynek kellékei meg vannak határozva § 20n törvény értelmében sz. 634/1992 Törvénykönyvnek a fogyasztóvédelemról, módosítva. A javaslatot az eljárás indítására lehet benyújtani 1 éven belül attól az időponttól, amikor a vevő először alkalmazta a panaszt vagy a reklamációt az eladónál. Minden információ a fogyasztói jogvita szerepelnek a honlapon www.coi.cz. A vevő jogosult használni a platformot fogyasztóvédelmi viták rendezéséhez, amely található a https://webgate.ec.europa.eu/odr/.
 4. Az eladó jogosult az árut forgalmazához az ipari tevékenység engedályezés alapján. . Az ipari tevékenység felülviszgálatát végzi a a Kereskedelmi Iroda. Személyi adatvédelem felügyeletét gyakorolja a Hivatal személyes adatok védelmérel. Cseh Kereskedelmi Felügyelet a megadott tartományon belül, végrehajtja a felügyelet a 634/1992 törvény Ptk. módosított, a fogyasztóvédelemról.
 5. A vevő a következőképpen átveszi magára a változó körülmények veszélyét értelmében § 1765 bekezdésben. 2 a Ptk. Értelmében.

9. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

 1. A vevő személyi adattvédelme, aki természetes személy, biztosítva van törvény értelmében 101/2000 sz. Tvk., személyes adatok védelméről, módosítva.
 2. A vevő egyetért a a személyes patok feldolgozásával: név és vezetéknév, cím, azonosító szám, adószám, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban együttesen: "személyes adatok").
 3. A vevő egytért a személyes adatok feldolgozásával eladóval, abból a célból,hogy megvalósításaa jogokat és kötelezettségeket azadásvételi szerződésből és felhasználói fiók fenntartása céljából. Ha a vevő nem választ más lehetőséget, egyetért a személyes adatok feldolgozásával eladóval, ugyanúgy az információk, kereskedelmi közlések elküldésével a vevőnek. Egyetértés a személyes adatok feldolgozásával teljes egészében e cikk szerint nem követelmény, amely önmagában lehetetlenné tenne az adásvételi szerződés megkötését.
 4. A vevő tudomásul veszi, hogy köteles a személyes adatokat (a regisztrációnál, a felhasználói fióknál, a megrendelés során a honlapon) helyesen és valósan megadni és indokolatlan késedelem nélkül értesíti az eladót a személyes adatok változásáról.
 5. A vevő személyes adatai feldolgozásával az eladó kijelölhet egy harmadik félt, mint feldolgozót. Kivéve személyeket, akik szállítják az árut, a személyes adatok nem lesznek átadva eladóval harmadik félnek a vevő előzetes hozzájárulása nélkül.
 6. A személyes adatok fel lesznek dolgozva határozatlan időre. Személyes adatok fel lesznek dolgozva elektronikusan automatizált módon vagy nyomtatott formában nem automatizált módon.
 7. A vevő megerősíti, hogy a személyes adatok pontosak és hogy fel volt világosítva arról, hogy önként adja meg személyes adatait.
 8. Abban az esetben, ha a vevő azt gondolja, hogy vagy az eladó vagy a feldolgozó (cikk 9.5) végzi a személyes adatok feldolgozását, amely nincs összhangban a vevő magán és a magánélet védelmével, vagy a törvényellenes, különösen, ha a személyes adatok hibásak tekintettel a feldolgozás céljából,lehet:
  1. megkérni az eladót vagy a feldolgozót magyarázatra,
  2. igényelni, hogy az eladó vagy a feldolgozó távolítsa el ezt a helyzetet.
 9. Ha a vevő kér információt a személyes adatai feldolgozásáról,az eladó köteles ezt az információt megadni. Az eladónak joga van az információ megadásáért az előző mondat alapján követelni megfelelő kártérítést, amely nem halagyja meg a költséget az információ nyújtásáért.

10. ÜZLETI KÖZLÉSEK KÜLDÉSE ÉS COOKIE-K TÁROLÁSA

 1. Vevő egyetért információk küldésével kapcsolatbaa termékekkel, szolgáltatásokkal vagy az eladő válallatával a vevő e-mail címére és továbbá egyetért az eladó üzleti közlések küldésével a vevő e-mail címére.
 2. A vevő egyetért az un. cookie-s tárolásával a számítógépére. Abban az esetben, ha a vásárlást a honlapon el lehet végezni és az eladó kötelezettségeit az adásvételi szerződésből lehet teljesíteni, anélkül, hogy cookie-k tárolásához jöjjön a vevő számítógépére, a vevő az egyetértést előző mondat szerint bármikor visszavonhatja.

11. KÉZBESÍTÉS

 1. Vevőnek lehet kézbesíteni az e-mail címére a felhasználói fiókjába vagy az e-mailre a megrendelésben.

12. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

 1. Ha a kapcsolat adásvételi szerződés alapján tartalmaz egy nemzetközi (külföldi) elemet, akkor a felek egyetértenek abban, hogy a kapcsolat szabályozva van cseh joggal. Ezzel nincsenek érintve a fogyasztó jogait eredendők általánosan kötelező jogszabályokból.
 2. Ha bármely üzleti feltételek rendelkezése érvénytelen vagy hatálytalan, vagy azzá válik, az érvénytelen rendelkezés helyett egy olyan rendelkezés lép hatályba, amely érvénytelen rendelkezésnek értelmébe lép legközelebb.Egy rendelkezés érvénytelenségével vagy hatálytalanságával nincs érintve a többi rendelkezés érvenyessége. Adásvételi szerződés vagy üzleti feltételek módosításai és kiegészítései kizárólag igénylik az írásos formát.
 3. Figyelmeztetünk arra, hogy az információk a honlapon részben át vannak véve a harmadik féltől, olyan tárgyi és technikai pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak és frissítve lehetnek értesítés nélkül. Az eladó bármikor előzetes értesítés nélkül változhatja a termékeket és szolgáltatásokat leírva a honlapján és nem garantálja a tartalmuk pontosságát.
 4. Költség a távközlő eszköz használatára (telefon, internet stb.) megrendelés elvégzésére szokásos összegben van, függően a távközlési szolgáltatások tarifáján,amelyeket a vevő használ. Ezeket a költségeket a vevő fizeti.
 5. Adásvételi szerződés üzleti feltételekkel archiválva az eladónál elektronikus formában és nem hozzáférhető.
 6. 6. Eladó elérhetősége: postai cím ARIA PURA, Josefská 1, 602 00 Brno, Csehország , e-mail cím info@bytove-parfemy.cz, telefon +420 725 311 301.

Brno-ban, 2016.1.1.

Obchodní podmínky v PDF Üzleti feltételek PDF-ben