22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

ILSE VANDEPUTTE

ILSE VANDEPUTTE


így hangzik a nő neve, aki az ONNO Kollekciót megalapította. Egy márka, amely büszke a minőségre, a luxusra és a természethez való kötődésére.


Az egész Belgiumban kezdődött, és itt is folytatódik, de a fő inspiráció Tanzánia. A Vendeputt házaspár nászútra indult Tanzániába, egy országba, amely magával ragadta őket kultúrájával és sokszínűségével. Egy lélegzetelállító hely, tele a természet meleg színeivel, fűszeres illatokkal és csábító virágokkal. Épp ezek az apró dolgok tükröződnek minden termékben.


Az ONNO név sem véletlen, hiszen erősen kötődik az említett országhoz. Onno volt a neve az idegenvezetőnek, aki kísérte a házaspárt tanzániai útjukon.
KÉZMŰVES GYERTYÁK

KÉZMŰVES GYERTYÁK


A márka gyökerei a „haute parfumerie“, vagyis a „magas“ és valóban fényűző parfümkészítésig nyúlnak vissza, részletes kézműves kidolgozással. A vállalat több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a parfümök fejlesztése terén, amiért világszerte elismerik. A kiváló minőségű összetevők finom egyvelegére specializálódtak, hogy teljesen egyedi, de ami még fontosabb, érdekes illatokat hozzanak létre.

Minden egyes gyertyatartót szájjal fújnak és a saját kezükkel készítik a szakma mesterei. Nem szabd elfelejteni, hogy mindent a környezetre való teintettel hoznak létre. Az üveg egyedülállóan intenzív színének köszönhetően az égő gyertya még melegebb hatást ér el. A gyertyák alapját a kiváló minőségű ásványi viasz, természetes színező anyagok és egyiptomi pamut kanóc képezik.

A csomagolás a hab a tortán, amely visszaadja a termékek rendkívüliségét. Minimalista és elegáns csomagolásban, arany márkajelzéssel.

AZ ÉGÉS MINŐSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE

AZ ÉGÉS MINŐSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE


  • A kanócot rendszeresen le kell vágni, még az első meggyújtás előtt. Tökéletes az erre a célra tervezett olló. A kanóc nem haladhatja meg az 1/4 hüvelyket (0,5 cm).

  • Ne fújja el a gyertyát, amíg a viasz el nem olvad az egész felületén. Ez megakadályozza a kráterek kialakulását, amelyek nem csak nem esztétikusak, de a későbbi égést is megnehezítik. A gyertya első meggyújtásának hosszabbnak kell lennie, mint a későbbi gyertyagyújtásoknak. Ennek a fázisnak a hossza a gyertya méretétől függően változik.

  • Ha a viasz már egyenletesen megolvadt, a gyertya nem éghet egy óránál tovább az üveg túlmelegedése miatt.

  • Ha már az égés végén jársz a gyertyáddal, ne égesd el az utolsó 1 cm viaszt, ez megakadályozza, hogy a lángok a tartály falának alsó széléhez égjenek.

  • A gyertya elfújása után mindig ajánlott a kanócot függőleges helyzetbe igazítani, hogy a gyertya újbóli meggyújtásakor biztosítsa a megfelelő égést. Az üveg belső falait is célszerű rendszeresen tisztítani, hogy megelőzze a koromképződést.

  • Az összes gyertyaápolási kiegészítő ITT megvásárolható.

DIFFÚZOROK AZ EGÉSZ NAPOS ILLATOSÍTÁSRA

DIFFÚZOROK AZ EGÉSZ NAPOS ILLATOSÍTÁSRA


A diffúzorok épp az egész napos illatosítás lehetősége miatt nagyon népszerűek. A gyertyákhoz hasonlóan a diffúzorokat is kézzel készítik és szájjal fújják. A vastag falú üvegedényeket minden esetben töltelékkel és pálcákkal szállítjuk. A diffúzor pálcái 100%-ban természetesek, és a legújabb üregtechnológiát használják, hogy a lehető legjobban eloszlassák az aromát a szobában.


  • Helyezze a diffúzort olyan helyre, ahol megfelelő a légáramlás, hogy megbízhatóan tudja eloszlatni az illatot a beltérben. Vegye ki a dugót a patronból, és öntse a teljes tartalmát a diffúzor üvegtartályába.

  • Az illat intenzitását a pálcákkal tudja szabályozni. Először kezdje kevesebb pácával (ideálisan hárommal), majd ha nem elég illatos, adjon hozzá többet. Várja meg, míg a pálcák elérik teljes hosszukat. Rendszeresen forgassa őket.

  • Ne tegye ki a pálcákat vagy a diffúzort nyílt lángnak.

A MÁRKAKÍNÁLAT BŐVÍTÉSE

A MÁRKAKÍNÁLAT BŐVÍTÉSE


A kéz- és testápolóval kiegészített kínálat örömet okoz mindazoknak, akiket már elvarázsolt az ONNO Kollekció. Exkluzív termékek, amelyek a minimalista megjelenést egyedi illatokkal kombinálják. És mivel a márka alapja a természet védelme, a palackok 100%-ban újrahasznosíthatóak.


A készlet kéz- és testápolót, kézfertőtlenítőt, valamint kéz- és testápolót tartalmaz. Emellett a termékek teljesen vegánok, parabén-, szulfát- és szilikonmentesek, valamint 95%-ban biológialag lebomlóak. Az érzékeny bőrűek biztosan értékelik majd, hogy pH-semlegesek is.
Dizájn kiegészítőként szolgálhat a gyertya vagy a fent említett testkozmetikumok alatt található Apollo márvány alátét. Ez az egyedülálló ékszer kézzel készült valódi márványból, aminek köszönhetően igazán egyedi és fényűző darab, amely nem csak modern belterekbe illik.
HASZNOSÍTSON ÚJRA!

HASZNOSÍTSON ÚJRA!


Az egyes darabok egyedisége, és az ebből fakadó formai eltérések miatt a gyertyákat nem lehet pótviasszal kiegészíteni. Azonban nem szükséges kidobni ezeket a gyönyörű tartályokat, hiszen biztosan talál majd számukra egyéb beltéri felhasználói lehetőséget. A gyertya elégése után a tartály használatának népszerű módja lehet, ha cserépként, vázaként, tartályként, befőttesüvegként használja... Inspirálódjon vagy egészítse ki az Instagram vagy Facebook felületünket a #provonimevse hashtag-gel