22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

CAPE – PHUKET LOTUS
ONNO collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 2000 ml
ONNO collection

CAPE – PHUKET LOTUS

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 2000 ml
raktáron az e-shopban
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ár ÁFA-val:
146 250 Ft

Az ONNO Collection diffúzorai Belgiumból származnak, az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak.  Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. A csiszolt, erős falú üvegedényeket a legkiválóbb európai kézművesek készítik. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a diffúzorokat egyedülállóan designos darabokká. Számunkra magától értetődő, hogy Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden diffúzor arany logóval ellátott, exkluzív fekete dobozva csomagolt.

  • Kényeztesse magát az ONNO Cape luxuskollekcióba tartozó aromadiffúzorban rejlő nyugtató Lotus illattal. A kézműves kidolgozású szép üvegtégelyben rejlő Phuket Lotus illat az egész helyiséget beillatosítva életre kelti és felerősíti az érzékeit. A virágos illatjegyeknek, a gyümölcsös színezetnek és az édes pézsma alapnak köszönhetően ez a gyertya valóban egyedülálló. A virágos jegyekkel kísért megnyugtató illat zen hangulatra hangolja.
Kód ONRCLCL
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése PHUKET LOTUS
Illattípus virág
Térfogat (ml) 2000 ml
Tartósság több mint 12 hónapig
Szín bézs
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Cape
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí onno-collection
Magasság (m) 70 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ONNO COLLECTION – PHUKET LOTUS, 2000 ml

  • Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal.
  • Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt.
  • Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat.
  • A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.