22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

ROYAL – GINGER FIG
ONNO collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
ONNO collection

ROYAL – GINGER FIG

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
raktáron az e-shopban
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ár ÁFA-val:
44 850 Ft

Az ONNO Collection diffúzorai Belgiumból származnak, az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak.  Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. A csiszolt, erős falú üvegedényeket a legkiválóbb európai kézművesek készítik. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a diffúzorokat egyedülállóan designos darabokká. Számunkra magától értetődő, hogy Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden diffúzor arany logóval ellátott, exkluzív fekete dobozva csomagolt.

  • Dőljön hátra, vegyen egy mély levegőt és élvezze az ONNO kollekció GINGER FIG illatosító pálcáinak finom illatát, amely citrusos, gyümölcsös és fűszeres tónusok összetétele. Az illatosító pálcák üvegében található bájos aroma tele van citrusos punccsal és jellegzetes fűszerekkel, amelyek hangulatos és fényűző hangulatot varázsolnak otthonába.
Kód ONRSRBG
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése GINGER FIG
Illattípus fa, fűszeres
Térfogat (ml) 500 ml
Tartósság 4-6 hónap
Szín kék
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Royal
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí onno-collection
Magasság (m) 51 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ONNO COLLECTION – GINGER FIG, 500 ml

  • Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal.
  • Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt.
  • Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat.
  • A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.