22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
SPHERE – ZANZIBAR
ONNO collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
3 + 1 ingyen
ONNO collection

SPHERE – ZANZIBAR

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
44 850 Ft
3 + 1 ingyen

Az ONNO Collection diffúzorai Belgiumból származnak, az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak.  Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. A csiszolt, erős falú üvegedényeket a legkiválóbb európai kézművesek készítik. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a diffúzorokat egyedülállóan designos darabokká. Számunkra magától értetődő, hogy Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden diffúzor arany logóval ellátott, exkluzív fekete dobozva csomagolt.

  • Fűszerezze meg életét Zanzibár szigetének természeti szépségei által inspirált elbűvölő luxusillattal, amely a zöld tónusokat a pikáns fűszerekkel ötvözi. A Zanzibar gazdag és intenzív, friss fűszeres felhang alá rejtett, fás tónusokkal rendelkező illat. Revitalizáló jellegénél fogva bármikor és bárhol élvezheti. Engedje otthonába a természet egy darabkáját.

A diffúzor mérete: 7,5cm x 50cm

Kód ONRSPZ
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése ZANZIBAR
Illattípus Fa, fűszeres
Térfogat (ml) 500 ml
Tartósság 4-6 hónap
Szín fekete
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Sphere
Magasság (m) 51 cm
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí onno-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ONNO COLLECTION – ZANZIBAR, 500 ml

  • Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal.
  • Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt.
  • Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat.
  • A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.