22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

Az ultrahangos diffúzorok számos otthon népszerű kiegészítőivé váltak annak köszönhetően, hogy hideg gőz segítségével, és nedvesség létrehozása nélkül illatozzák be az otthonát. A levegőt csak enyhén párásítják. Ráadásul a pálcás diffúzorokkal ellentétben bármilyen háttérvilágítást választhat. Olyan diffúzorokat is kínálunk, amelyek színváltósak, illetve fényeffekttel az égő gyertya hatását keltik. Kaphat távvezérlésű vagy Bluetooth-kapcsolattal és hangszóróval ellátott diffúzort is. A rengeteg lehetőségből mindenki tud választani.
HOGYAN MŰKÖDIK AZ ULTRAHANGOS DIFFÚZOR?

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ULTRAHANGOS DIFFÚZOR?

Ahogy a neve is mutatja, ez egy ultrahangos rezgés, amely a hideg vízből gőzt hoz létre, ami szintén hideg. Nem megy végbe termikus égés, ezért nem keletkeznek az egészségre káros vagy rákkeltő anyagok. Ráadásul, mivel hideg gőz jön ki, a hőmérséklete nem teszi tönkre az illóolajokban levő jótékony anyagokat. Az ultrahangos diffúzorok használata nem káros az egészségre, teljesen biztonságos, és - abban az esetben, hogy illóolajokat használ - hasznos lehet az aromaterápiában, megfázás, légzőszervi problémák, stressz és hasonlók kezelésében. Kínálatunkban jótékony hatású illóolajokat talál.

AROMATERÁPIA ÉS KROMOTERÁPIA

AROMATERÁPIA ÉS KROMOTERÁPIA

Bizonyított, hogy a szaglás olyan érzékszerv, amely képes befolyásolni az érzelmeinket és a hangulatunkat. Ezért olyan közkedvelt az aromaterápia. Akkor miért ne lehetne ezt a lehetőséget, legalább kisebb léptékben, otthon is kihasználni? Bármikor kiélvezheti a saját aromaterápiáját, és tetszés szerint változtathatja az aromát. Böngésszen az aromaolajainkvagy esszenciális illóolajainkkínálatában.


Némelyik diffúzorral a kromoterápiát, azaz a színekkel és fénnyel történő kezelést is igénybe veheti. A fény és a színek hozzájárulnak a belső energia egyensúlyához. Amennyiben színváltós ultrahangos diffúzort választ, élvezheti a szivárvány színeinek fokozatos változását.

HASZNÁLAT ÉS INTENZITÁS

Az ultrahangos diffúzor egész nap illatosíthat, csak a tartály térfogatától és a felhasznált illóolaj mennyiségétől függ. Egyes diffúzoroknál beállítható az indítási intervallum, és egy állandó szín is.


Ezek az eszközök egyszerűen és intuitívan kezelhetők. Ha előkészítette az aromát vagy illóolajat egy vízzel teli edényben, egyszerűen nyomja meg a gombot a diffúzor bekapcsolásához. Ha elfogy a víz a tartályból, a gép automatikusan kikapcsol. Ha elpárolog az összes víz, javasoljuk, hogy öblítse ki a víztartályt a maradék olaj eltávolítása érdekében. A diffúzor ezután készen áll a további használatra.
Az intenzitást a felhasznált aroma vagy illóolaj mennyiségével állíthatja be. Első használatnál 5-10 csepp olajjal érdemes kezdeni. Amennyiben az illatot nem találja elég intenzívnek, adhat hozzá több cseppet, vagy fordítva. A kiválasztott diffúzortól függően szakasos illatosítás is beállítható, pl. 5 perc illatosítás, 5 perc szünet. Ez a funkció alkalmas például kis helyiségekben.
HOL TUDOM HASZNÁLNI A DIFFÚZORT?

HOL TUDOM HASZNÁLNI A DIFFÚZORT?

Az ultrahangos diffúzor nem csak háztartási cikk. A kiskereskedelmi értékesítésben való felhasználása szintén fantáziadús és hasznos lehet. Aki egy kis, kellemes és illatos butikban vásárol, nem utoljára tér be, és szívesen jön vissza - ráadásul egy kellemes illatot fog társítani a helyhez. Akár egy teljesen személyre szabott illatot is készíthetünk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk az info@ariapura.cz címen. Támogatja a teljes kikapcsolódást is, például a wellness szektorban, a fogadásokon, de a fitneszközpontokban is.