22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

SYRMA
Galeo
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 100 ml
Távirányító hálózati tápegység
Galeo

SYRMA

ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 100 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
22 200 Ft

A természet ihlette. Elegáns ultrahangos diffúzor Syma mintás fémes fedővel büszkélkedhet csillogó kivitelben, amelyben gazdag fa lombok láthatók. Ezért remekül megfelel a modern és elegáns enteriőrbe, amelyben, bekapcsolása után, csodás árnyjátékban lesz része. 

A diffúzoron beállítható a non-stop illatosítás automatikus kikapcsolással a víz elfogyása esetén. A világítás erőssége három szintben állítható - színes háttérvilágítás, fehér - intenzív vagy gyengébb - nyugtató. 
 

A diffúzorban csak vizet használjon néhány csepp aromával vagy illóolajjal. Az illatanyagot a csomag nem tartalmazza. A cikkünkben bővebben ITT.

Kód 60033
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Térfogat (ml) 100 ml
Fedettség (m²) 30 m²
Szín ezüst
Gyártó Galeo
Termékcsalád Syrma
Származási ország Franciaország
Anyag Műanyag, Fém
Funktionen Fehér háttérvilágítás, Pislákoló háttérvilágítás (a gyertyafényre emlékeztet), Háttérvilágítás nélküli üzemmód", Több üzemmód
Távirányítás Igen
Stránka s kolekcí ultrazvukove-difuzery
Magasság (m) 16 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR GALEO, 100 ml

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít.

Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani.

A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.

Útmutatók/leírás

Használati útmutató