Galeo

GALEO ULTRAHANGOS DIFFÚZOR - SYRMA

19 240,00 Ft
raktáron
A természet ihlette. Elegáns ultrahangos diffúzor Syma mintás fémes fedővel büszkélkedhet csillogó kivitelben, amelyben gazdag fa lombok láthatók. Ezért remekül megfelel a modern és elegáns enteriőrbe, amelyben, bekapcsolása után, csodás árnyjátékban lesz része.

A diffúzoron beállítható a non-stop illatosítás automatikus kikapcsolással a víz elfogyása esetén. A világítás erőssége három szintben állítható - színes háttérvilágítás, fehér - intenzív vagy gyengébb - nyugtató.

Aroma vagy esszenciális olajakkal használja. Az illatanyag nem a csomagolás része.

Termék jellemzése

Kód 60033
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése Syrma
Térfogat (ml) 100 ml
Fedettség (m²) 30 m²
Szín ezüst
Gyártó GALEO
Magasság (m) 16 cm cm
Származási ország Franciaország
Anyag Műanyag, Fém
Hangszint (dB) <10 dB
Funktionen Fehér háttérvilágítás, Pislákoló háttérvilágítás (a gyertyafényre emlékeztet), Háttérvilágítás nélküli üzemmód", Több üzemmód
Töltés Hálózati töltő
Távirányítás Igen
Készülék élettartama áramforráshoz való csatlakozásnál ± 8 óra
Átmérő 11,5 cm

Dokumenty a příručky

Használati útmutató

Részletesebben a termékről
GALEO ULTRAHANGOS DIFFÚZOR - SYRMA

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít. Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani. A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.