MILLEFIORI MILANO - HALF SPHERE ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, FEHÉR-SZÜRKE

17 035,00 Ft
raktáron
Az ultrahangos diffúzor a korszerű ultrahangos technológiát használja a lakása berendezésének hatékony és könnyű illatosításához. A Millefiori Milano ultrahangos diffúzort használja vízzel és bármilyen aromával vagy illóolajjal! Csak Önön múlik, hogy milyen illatot és intenzitást választ. A diffúzor így tökéletes választás az otthoni aromaterápiához. A színes kromatikus háttérvilágításnak köszönhetően tökéletessé teszi a pihentető légkört.

A diffúzor magassága: 12,5 cm
A diffúzor átmérője: 12,5 cm

Használati utasítás:
- csatlakoztassa a tápkábelt a diffúzorhoz (ne csatlakoztassa még a konnektorhoz)
- helyezze a diffúzort egyenes és száraz felületre
- emelje fel a diffúzor felső fedelét, majd a kis víztartály fedelét
- a kis tartályba öntsön vizet (max. űrtartalom a kijelölt vonalig)
- a vízbe csöppentsen pár csepp aromát vagy illóolajat (minél több cseppet ad hozzá, annál intenzívebb az illat)
- helyezze vissza a diffúzor mindkét fedelét
- kapcsolja be a tápkábelt az elektromos hálózatba
- kapcsolja be a diffúzort

Az ON / OFF gomb első megnyomásával kapcsolja be a diffúzort, a fény motívumú gomb lenyomásával kapcsolja be a színes háttérvilágítást, ennek a gombnak a második lenyomásával állítsa meg a kiválasztott színű háttérvilágítást, ennek a gombnak a harmadik lenyomásával kapcsolja ki a háttérvilágítást!

Termék jellemzése

Kód 1DUHSWD
Gyártó Millefiori Milano
Terméktípus Ultrahangos illatosítók
Szín fehér-szürke
Származási ország Olaszország

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI MILANO - HALF SPHERE ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, FEHÉR-SZÜRKE

Az ultrahangos illatosító modern és funkcionális kialakításának köszönhetően csendes és állandó illatosítást biztosít. Elég pár csepp aromát vagy esszenciális olajat (illóolajat) csepegtetni víztartályába és már kezd is a finom illat terjedni a levegőben. A színes háttérvilágítás kellemes és érzéki légkört teremt. A termék automatikusan kikapcsol, ha a vízszint a tartályban nem elegendő. Nagy előnye, hogy nem sugároz hőt. Az ultrahangos illatosító akár hosszabb ideig is képes illatosítani, amelyet a használt aroma vagy esszenciális olaj (illóolaj) mennyisége határoz meg. A készülék különböző színű háttérvilágítással rendelkezik, például lila, kék, piros, zöld, rózsaszín vagy használhatja fehér színben is, háttérvilágítás nélkül. A háttérvilágítás funkció két működési opcióval rendelkezik: 1. beállíthatja, hogy a világítás rövid időn belül váltakozzon. / 2. beállíthatja, hogy a készülék állandóan egy színnel világítson.