ONNO collection

ONNO ELIPSE LUXUS ILLATGYERTYA L - PHUKET LOTUS, AMBER

64 220,00 Ft
elfogyott
Kényeztesse magát a luxus ONNO kollekcióba tartózó Lotus megnyugtató illatával. A kézzel csiszolt csodaszép üvegbe helyezett Phuket Lotus az érzékeit élénkítő és támogató illattal járja át a helyiséget. Virágos jegyeinek, gyümölcsös színezetének és édes pézsma alapjának köszönhetően ez a gyertya valóban egyedülálló. Virágos színezetű nyugtató illata zen hangulatra hangolja önt.

A gyertya mérete: 19 cm x 12,5 cm

A vastag falú üveg miatt a minőség és az élettartam megőrzése érdekében a gyertyát hagyja mindig megfelelően hosszú ideig, legalább 3-4 órán át (méretétől függően akár tovább is) égni. Alapszabály, hogy a gyertyának mindig addig kell égnie, amíg a teljes feszínén nem alakul ki egy összefüggő megolvadt viaszréteg (egy tavacska a megolvadt viaszból). Ellenkező esetben egyenetlenül ég ki a viasz, ezáltal kitüremkedések és mélyedések keletkeznek a gyertya felszínén. Az így létrejött egyenetlenséget pedig később már nem lehet egyenesbe hozni!!!

Termék jellemzése

Kód ON227L
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Phuket Lotus
Illattípus Virág
Tartósság 75 óra
Szín barna
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Ellipse
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
ONNO ELIPSE LUXUS ILLATGYERTYA L - PHUKET LOTUS, AMBER

Az ONNO collection minden gyertyája Belgiumból származik, amelyek az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak. Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. Gyártásukkor gondosan válogatott nyers (raw) alapanyagok kerülnek felhasználásra. Az ásványi viaszt kézzel öntik az erős falú, csiszolt üvegből készült edényekbe, melyeket a legkitűnőbb európai kézművesek készítenek. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a gyertyákat egyedülállóan designos darabokká, amelyek az intenzív színekkel rendelkező fényjátékukkal minden más gyertyánál szívmelengetőbbek. Számunkra magától értetődő, hogy pamutból készült kanócot, valamint Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden gyertya exkluzív fekete dobozba csomagolt, fekete szalaggal átkötött és címkével ellátott.