ONNO collection

ONNO ELIPSE LUXUS ILLATGYERTYA L - PHUKET LOTUS, AMBER

64 220,00 Ft
elfogyott
Kényeztesse magát a luxus ONNO kollekcióba tartózó Lotus megnyugtató illatával. A kézzel csiszolt csodaszép üvegbe helyezett Phuket Lotus az érzékeit élénkítő és támogató illattal járja át a helyiséget. Virágos jegyeinek, gyümölcsös színezetének és édes pézsma alapjának köszönhetően ez a gyertya valóban egyedülálló. Virágos színezetű nyugtató illata zen hangulatra hangolja önt.

A gyertya mérete: 19 cm x 12,5 cm

A vastag falú üveg miatt a minőség és az élettartam megőrzése érdekében a gyertyát hagyja mindig megfelelően hosszú ideig, legalább 3-4 órán át (méretétől függően akár tovább is) égni. Alapszabály, hogy a gyertyának mindig addig kell égnie, amíg a teljes feszínén nem alakul ki egy összefüggő megolvadt viaszréteg (egy tavacska a megolvadt viaszból). Ellenkező esetben egyenetlenül ég ki a viasz, ezáltal kitüremkedések és mélyedések keletkeznek a gyertya felszínén. Az így létrejött egyenetlenséget pedig később már nem lehet egyenesbe hozni!!!

Termék jellemzése

Kód ON227L
Illattípus Virág
Termékcsalád Ellipse
Gyártó ONNO collection
Terméktípus Illatgyertyák
Szín barna
Tartósság 75 óra
Illatok Phuket Lotus
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
ONNO ELIPSE LUXUS ILLATGYERTYA L - PHUKET LOTUS, AMBER

Az ONNO collection minden gyertyája Belgiumból származik, amelyek az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak. Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. Gyártásukkor gondosan válogatott nyers (raw) alapanyagok kerülnek felhasználásra. Az ásványi viaszt kézzel öntik az erős falú, csiszolt üvegből készült edényekbe, melyeket a legkitűnőbb európai kézművesek készítenek. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a gyertyákat egyedülállóan designos darabokká, amelyek az intenzív színekkel rendelkező fényjátékukkal minden más gyertyánál szívmelengetőbbek. Számunkra magától értetődő, hogy pamutból készült kanócot, valamint Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden gyertya exkluzív fekete dobozba csomagolt, fekete szalaggal átkötött és címkével ellátott.