22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

VEGA
Galeo
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 100 ml
hálózati tápegység
Galeo

VEGA

ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 100 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
23 850 Ft

A modern, elegáns fehér üveg és a világos barna rusztikus fa kombinációja a Vega ultrahangos diffúzorból esztétikus beltéri kiegészítőt varázsol. Remekül megfelel kisebb helyiségekbe, ahol a természetes anyagok dominálnak. 

A diffúzoron beállítható a non-stop illatosítás automatikus kikapcsolással a víz elfogyása esetén. Valamint különböző színű megvilágítások állíthatók be, beleértve a fehér fényt is. 
 

A diffúzorban csak vizet használjon néhány csepp aromával vagy illóolajjal. Az illatanyagot a csomag nem tartalmazza. A cikkünkben bővebben ITT.

Kód 60030
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Térfogat (ml) 100 ml
Fedettség (m²) 30 m²
Szín fehér
Gyártó Galeo
Termékcsalád Vega
Származási ország Franciaország
Anyag Bambusz, Kerámia, Műanyag
Funktionen Háttérvilágítás nélküli üzemmód", Fehér háttérvilágítás, Színes háttérvilágítás, Több üzemmód
Távirányítás Nem
Stránka s kolekcí ultrazvukove-difuzery
Magasság (m) 18.5 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR GALEO, 100 ml

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít.

Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani.

A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.

Útmutatók/leírás

Használati útmutató