Galeo

GALEO ULTRAHANGOS DIFFÚZOR - VEGA

20 670,00 Ft
raktáron
A modern, elegáns fehér üveg és a világos barna rusztikus fa kombinációja a Vega ultrahangos diffúzorból esztétikus beltéri kiegészítőt varázsol. Remekül megfelel kisebb helyiségekbe, ahol a természetes anyagok dominálnak.

A diffúzoron beállítható a non-stop illatosítás automatikus kikapcsolással a víz elfogyása esetén. Valamint különböző színű megvilágítások állíthatók be, beleértve a fehér fényt is.

Aroma vagy esszenciális olajakkal használja.

Termék jellemzése

Kód 60030
Gyártó GALEO
Terméktípus Ultrahangos illatosítók
Szín fehér
Térfogat (ml) 100 ml
Illatok Vega
Fedettség (m²) 30 m²
Anyag Bambusz, Kerámia, Műanyag
Származási ország Franciaország
Hangszint (dB) <10 dB
Funktionen Háttérvilágítás nélküli üzemmód", Fehér háttérvilágítás, Színes háttérvilágítás, Több üzemmód
Töltés Hálózati töltő
Távirányítás Nem
Készülék élettartama áramforráshoz való csatlakozásnál ± 8 óra
Magasság (m) 18,5 cm
Átmérő 11,5 cm

Dokumenty a příručky

Használati útmutató

Részletesebben a termékről
GALEO ULTRAHANGOS DIFFÚZOR - VEGA

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít. Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani. A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.