Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB STONES LUXUS ILLATGYERTYA - LAZULI 24 CM

92 300,00 Ft
raktáron
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A Lazuli luxus illatgyertya egy időtlen darab, amely a kifinomultság és az elegancia megtestesítője. E csodálatos illatgyertyát mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszíti majd. A gyertya elegáns formatervezését kiemeli a kék-márvány színvilág a bézs-fekete vonalvezetéssel, amely tökéletesen szemlélteti az illatgyertya csodálatos személyiségét.

- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 24 cm, tömege 3 kg, égési ideje 400 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illat: kardamom - tengeri só - pézsma

A tengeri só és a pézsma aromája elviszi Tanzánia partjaira, ahol a jellegzetesen kék színű kőzetek uralkodnak, úgy mint egy valódi istennő.

Termék jellemzése

Kód MAX24SLA
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Illatgyertya
Súly (g) 3000 g
Illatok kardamom - tengeri só - pézsma
Tartósság 400 óra
Termékcsalád Stones
Terméktípus Illatgyertyák
Szín bézs

Részletesebben a termékről
BAOBAB STONES LUXUS ILLATGYERTYA - LAZULI 24 CM

Az elegáns és stílusos Stones termékcsalád egy teljesen új dekoratív stílust tár felénk, amelyet a kőzetek ihlettek. A Baobab Collection márka a Stones termékcsalád egyediségét egy kreatív történettel koronázta meg, ezért a termékcsládot egy női testvériségként mutatták be, ahol minden nő más illattal fejezte ki a személyiségét. A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Az összes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázába, ami egyedi darabot csinál minden egyes gyertyából. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes címke ízléses kivitelezésű és kézzel van a gyertya burkolatára alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik Grasse városában, a parfümök mekkájában. Az ásványi, nem zsíros állagú kanóc finom egyiptomi pamutból készül, ami garantálja a hosszú élettartamát. A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.