Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB STONES LUXUS ILLATGYERTYA - LAZULI 24 CM

92 300,00 Ft
raktáron
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A Lazuli luxus illatgyertya egy időtlen darab, amely a kifinomultság és az elegancia megtestesítője. E csodálatos illatgyertyát mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszíti majd. A gyertya elegáns formatervezését kiemeli a kék-márvány színvilág a bézs-fekete vonalvezetéssel, amely tökéletesen szemlélteti az illatgyertya csodálatos személyiségét.

- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 24 cm, tömege 3 kg, égési ideje 400 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illat: kardamom - tengeri só - pézsma

A tengeri só és a pézsma aromája elviszi Tanzánia partjaira, ahol a jellegzetesen kék színű kőzetek uralkodnak, úgy mint egy valódi istennő.

Termék jellemzése

Kód MAX24SLA
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Stones
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Szín bézs
Tartósság 400 óra
Súly (g) 3000 g
Típus Illatgyertya
Illatok kardamom - tengeri só - pézsma
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB STONES LUXUS ILLATGYERTYA - LAZULI 24 CM

Az elegáns és stílusos Stones termékcsalád egy teljesen új dekoratív stílust tár felénk, amelyet a kőzetek ihlettek. A Baobab Collection márka a Stones termékcsalád egyediségét egy kreatív történettel koronázta meg, ezért a termékcsládot egy női testvériségként mutatták be, ahol minden nő más illattal fejezte ki a személyiségét. A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Az összes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázába, ami egyedi darabot csinál minden egyes gyertyából. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes címke ízléses kivitelezésű és kézzel van a gyertya burkolatára alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik Grasse városában, a parfümök mekkájában. Az ásványi, nem zsíros állagú kanóc finom egyiptomi pamutból készül, ami garantálja a hosszú élettartamát. A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.