Baobab Collection

BAOBAB STONES LUXUS ILLATGYERTYA - MARBLE 16 CM

46 280,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Luxus illatgyertya, amely a legkiválóbb minőségű anyagokból lett megalkotva. E csodálatos illatgyertyát mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszíti majd. A gyertya elegáns formatervezését kiemeli a szürke-márvány színvilág a bézs-fekete vonalvezetéssel.

- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illat: bőr - tubarózsa - bogyótermések

Az illat a bőr és a tubarózsa jegyeinek titokzatos keveréke, amely tökéletesen megtestesíti a Marble illatgyertya kettős személyiségét, a női és a férfi elemet egyaránt, ezáltal illatával elcsábítja mindkét nem képviselőit egy pillantás alatt.

Termék jellemzése

Kód MAX16SMA
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illat/Termék megnevezése bőr - tubarózsa - bogyótermések
Illattípus Virág
Tartósság 150 óra
Szín SZÜRKE
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Stones
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB STONES LUXUS ILLATGYERTYA - MARBLE 16 CM

Az elegáns és stílusos Stones termékcsalád egy teljesen új dekoratív stílust tár felénk, amelyet a kőzetek ihlettek. A Baobab Collection márka a Stones termékcsalád egyediségét egy kreatív történettel koronázta meg, ezért a termékcsládot egy női testvériségként mutatták be, ahol minden nő más illattal fejezte ki a személyiségét. A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Az összes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázába, ami egyedi darabot csinál minden egyes gyertyából. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes címke ízléses kivitelezésű és kézzel van a gyertya burkolatára alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik Grasse városában, a parfümök mekkájában. Az ásványi, nem zsíros állagú kanóc finom egyiptomi pamutból készül, ami garantálja a hosszú élettartamát. A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.