22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

Érezni a levegőben a szerelem illatát, az utcák rózsaszín és piros díszekkel vannak tele, az üzletekben romantikus zene szól.... Ez egy dolgot jelent: Valentin-nap van, a szerelmesek napja. Az embereknek nemcsak ezen a napon, de egész évben bizonyítaniuk kellene egymás iránti szeretetüket, azonban hisszük, hogy mindenki örül, ha eszébe jut a szerettének, és valami széppel megajándékozzák. Ezért vagyunk itt, mint máskor is, a mi ajándéktippjeinkkel, amelyeket kihasznál majd, és nem csak porosodni fog. Mert valami illatos mindig alkalomhoz illő.

AJÁNDÉKOK LEGFELJEBB 8000 HUF

A nagyon népszerű MY FLAME LIFESTYLE márka egy Valentin-napra készült kollekciót adott ki. Romantikus piros üveg, piros viasz, kellemes illat és találó feliratok, amelyek túlcsordulnak a szeretet kifejezésétől. Az urak autóillatosítóknak örülhetnek, amelyeket nálunk nem csak Valentin-pirosban talál.

AJÁNDÉKOK LEGFELJEBB 16000-19100 HUF

Népszerű választások a VOLUSPA márka illatgyertyái, amelyek igazán nőiesek. Üvegedényei lélegzetelállítóak, ráadásul felhasználhatja őket sminklemosó párnák tárolására, cukorkatartónak vagy virágcserépnek. A WOODWICK márka híres a fából készült kanócairól, amelyek a fa ropogásának hangját idézik. A pálcikás diffúzorok ezzel ellentétben égés nélkül biztosítanak egész napos illatosítást, és különböző színekben és illatokban is kaphatók.

AJÁNDÉK A PARTNERE VAGY HÁZASTÁRSA SZÁMÁRA

Hogy az illatosított termékek csak nőknek valók, már idejétmúlt elképzelés. A megfelelő illat a tisztaság jele, amit mindenki értékel. A férfiak számára olyan termékeket kínálunk, amelyeknek férfias illata és dizájnja van. Az autó szerelmeseinek, autóillatosító dukál, egy tipikus figura vagy valami eredetibb? A stílusos fekete színű SEASONS ultrahangos diffúzor férfiasságot sugároz.

LUXUS AJÁNDÉKOK

A különleges nap igazán különleges ajándékot érdemel. Erre is gondoltunk a termék választásánál. Ajándékozza meg szeretteit igazi minőséggel. Az Onno Collection és Baobab Collection márkák a luxus szimbólumai a lakásparfümök között, ásványi viaszt tartalmaznak és kézzel készítették saját szakterületük mesterei. Az összetéveszthetetlen illatok és az eredeti dizájn jellemzőek ezekre a gyártókra.

Amennyiben a márkák felkeltették érdeklődését, és szeretne többet megtudni, látogasson el oldalainkra, ahol az összes márkáról megtud minden fontosat.


SZERETNÉK A BAOBAB COLLECTION-RŐL OLVASNI

SZERETNÉK A ONNO COLLECTION-RŐL OLVASNI