MILLEFIORI MILANO - SPHERE ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, SZÜRKE

12 490,00 Ft
raktáron
Amikor először megnyomja az ON/OFF gombot, a diffúzor bekapcsol, ugyanakkor a színes háttérvilágítás is bekapcsol. A gomb második megnyomásával megállítja a kiválasztott színű háttérvilágítást, majd a gomb harmadik megnyomásával kikapcsolja a háttérvilágítást. A gomb negyedik kikapcsolásával teljesen kikapcsolja az egész diffúzort.

A diffúzor magassága: 11 cm
A diffúzor átmérője: 11 cm

Használati utasítás:
- csatlakoztassa a tápkábelt a diffúzorhoz (ne csatlakoztassa még a konnektorhoz)
- helyezze a diffúzort egyenes és száraz felületre
- emelje fel a diffúzor felső fedelét, majd a kis víztartály fedelét
- a kis tartályba öntsön vizet (max. űrtartalom a kijelölt vonalig)
- a vízbe csöppentsen pár csepp aromát vagy illóolajat (minél több cseppet ad hozzá, annál intenzívebb az illat)
- helyezze vissza a diffúzor mindkét fedelét
- kapcsolja be a tápkábelt az elektromos hálózatba
- kapcsolja be a diffúzort

Az ON / OFF gomb első megnyomásával kapcsolja be a diffúzort, a fény motívumú gomb lenyomásával kapcsolja be a színes háttérvilágítást, ennek a gombnak a második lenyomásával állítsa meg a kiválasztott színű háttérvilágítást, ennek a gombnak a harmadik lenyomásával kapcsolja ki a háttérvilágítást!

Termék jellemzése

Kód 1DUSF
Gyártó Millefiori Milano
Terméktípus Ultrahangos illatosítók
Szín SZÜRKE
Származási ország Olaszország

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI MILANO - SPHERE ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, SZÜRKE

Az ultrahangos illatosító modern és funkcionális kialakításának köszönhetően csendes és állandó illatosítást biztosít. Elég pár csepp aromát vagy esszenciális olajat (illóolajat) csepegtetni víztartályába és már kezd is a finom illat terjedni a levegőben. A színes háttérvilágítás kellemes és érzéki légkört teremt. A termék automatikusan kikapcsol, ha a vízszint a tartályban nem elegendő. Nagy előnye, hogy nem sugároz hőt. Az ultrahangos illatosító akár hosszabb ideig is képes illatosítani, amelyet a használt aroma vagy esszenciális olaj (illóolaj) mennyisége határoz meg. A készülék különböző színű háttérvilágítással rendelkezik, például lila, kék, piros, zöld, rózsaszín vagy használhatja fehér színben is, háttérvilágítás nélkül. A háttérvilágítás funkció két működési opcióval rendelkezik: 1. beállíthatja, hogy a világítás rövid időn belül váltakozzon. / 2. beállíthatja, hogy a készülék állandóan egy színnel világítson.