22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

SIRIUS
Galeo
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 90 ml
hálózati tápegység
Galeo

SIRIUS

ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 90 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
24 300 Ft
A Galeo márka Sirius ultrahangos diffúzora egyesíti a természetet és a technológiát. Testét gömb alakú bambuszszárakkal van összefonva. Minimalista megjelenésének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen enteriőrbe beleillik. Maga a diffúzor teste a bambuszfonat belsejében világít, így teremtve varázslatos hangulatot. A diffúzorok a kromoterápiára is képesek - a szivárvány színeinek fokozatos változása.

A diffúzorban csak vizet használjon néhány csepp aromával vagy illóolajjal. Az illatanyagot a csomag nem tartalmazza. A cikkünkben bővebben ITT.

Kód 60038
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Térfogat (ml) 90 ml
Fedettség (m²) 30
Szín fehér
Gyártó Galeo
Termékcsalád Sirius
Származási ország Franciaország
Anyag Bambusz
Funktionen Fehér háttérvilágítás, Színes háttérvilágítás
Töltés Hálózati töltő
Távirányítás Nem
Stránka s kolekcí ultrazvukove-difuzery

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR GALEO, 90 ml

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít.

Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani.

A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.

Útmutatók/leírás

Használati útmutató