22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

CANIS
Galeo
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 90 ml
hálózati tápegység
Galeo

CANIS

ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 90 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
24 300 Ft
A Galeo márka Canis ultrahangos diffúzora, amelynek teste bambuszfából készült, tökéletesen kiegészíti az ön enteriőrjét. A kromoterápiás funkciónak köszönhetően - a szivárványszínek fokozatos változása - könnyen a barátjává válik a relaxációs pillanatokban. A megfelelő esszenciális olaj vagy aromaolaj megválasztásával napról napra javíthatja pszichikai egészségét.

A diffúzorban csak vizet használjon néhány csepp aromával vagy illóolajjal. Az illatanyagot a csomag nem tartalmazza. A cikkünkben bővebben ITT.

Kód 60039
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Térfogat (ml) 90 ml
Fedettség (m²) 30
Szín fehér
Gyártó Galeo
Termékcsalád Canis
Származási ország Franciaország
Anyag Bambusz
Funktionen Fehér háttérvilágítás, Színes háttérvilágítás
Töltés Hálózati töltő
Távirányítás Nem
Stránka s kolekcí ultrazvukove-difuzery

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR GALEO, 90 ml

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít.

Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani.

A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.

Útmutatók/leírás

Használati útmutató