22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
ETERNAL – ZANZIBAR
ONNO collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
3 + 1 ingyen
ONNO collection

ETERNAL – ZANZIBAR

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
elfogyott - Készleten 2022. dec. 23.
Ár ÁFA-val:
54 300 Ft
3 + 1 ingyen

Fűszerezze meg életét Zanzibár szigetének természeti szépségei által inspirált elbűvölő luxusillattal, amely a zöld tónusokat a pikáns fűszerekkel ötvözi. A Zanzibar gazdag és intenzív, friss fűszeres felhang alá rejtett, fás tónusokkal rendelkező illat. Revitalizáló jellegénél fogva bármikor és bárhol élvezheti. Engedje otthonába a természet egy darabkáját.

S 13x15 cm, égési idő 100 óra

A vastag falú üveg miatt a minőség és az élettartam megőrzése érdekében a gyertyát hagyja mindig megfelelően hosszú ideig, legalább 3-4 órán át (méretétől függően akár tovább is) égni. Alapszabály, hogy a gyertyának mindig addig kell égnie, amíg a teljes feszínén nem alakul ki egy összefüggő megolvadt viaszréteg (egy tavacska a megolvadt viaszból). Ellenkező esetben egyenetlenül ég ki a viasz, ezáltal kitüremkedések és mélyedések keletkeznek a gyertya felszínén. Az így létrejött egyenetlenséget pedig később már nem lehet egyenesbe hozni!!!
Kód ONRSEZ
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése ZANZIBAR
Illattípus Fa, fűszeres
Térfogat (ml) 500 ml
Tartósság 4-6 hónap
Szín fekete
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Eternal
Magasság (m) 51 cm
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí onno-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ONNO COLLECTION – ZANZIBAR, 500 ml

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.