22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

TERRA – DOWN TO EARTH
Mon Dada
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Utolsó darabok
Mon Dada

TERRA – DOWN TO EARTH

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Ár ÁFA-val:
45 000 Ft
Jelenleg ez a termék csak a csehországi tégla és habarcs üzleteinkben kapható.

A Portugáliából származó és kézzel készített TERRA kerámia kollekciót tökéletesen leírja ez a kifejezés: "Szépség a tökéletlenségben". Portugáliában ugyanis a kerámia hagyományos művészet, régi családi hagyomány, amely generációkon át öröklődik. A kézi készítésnek köszönhetően minden edény eredeti formájában és méretében. Miután a hajók a konténereket Portugáliából Belgiumba szállították, ahol a Mon DaDa székhelye található, a gyertyák és pálcikák esetében az illatosított viasszal (szója- és kókuszviasz), a diffúzorok esetében pedig a koncentrált illatpermettel töltik meg.

Down To Earth: 
Érzéki, magával ragadó és lenyűgöző. Ez a három szó tökéletesen jellemzése a Down to Earth illatnak. Az alap, a tölgymoha földes jegyei, az ámbra és a tonkabab összetéveszthetetlen aromája a levendula gyógynövényes jegyeivel és a citrusok frissességével gazdagodik.

  • Fejillat: zsálya, narancs, grapefruit
  • Szívillat: levendula
  • Alapillat: tölgymoha, ámbra, tonkabab
Kód TER-RDI-MED-PRE-DTE
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése DOWN TO EARTH
Illattípus virág, orientális
Szín fekete
Gyártó Mon Dada
Termékcsalád Terra
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí mon-dada
Magasság (m) 26 cm cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR MON DADA – DOWN TO EARTH

  • Helyezzen három pálcikát a dizájnos tartályba, az illatot a spray segítségével közvetlenül a pálcikákra juttatja, ezt az illatesszenciát nem közvetlenül a diffúzor testébe öntik, mint ahogy a hagyományos pálcikás diffúzoroknál szokás. 
  • Fújja az illatokat a sprayből a pálcikákra, amikor csak szükséges, tetszés szerint megismételheti. Előnye, hogy a spray bárhol használható lakás spray-ként.