22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

PAULINE NEW YORKBAN

PAULINE NEW YORKBAN

 

A Mon Dada egész története New Yorkban kezdődik, az alapítójának, Pauline-nak az ötletével, aki olyan termékeket akart megalkotni, amelyek ötvözik a természetet, az egyedi illatokat, az újszerű és minimalista dizájnt, valamint az alacsony szén-dioxid-kibocsátást.


Így az alapító, Pauline nekilátott a legjobb természetes illatgyertyák felkutatásába, amelyek elérhetőek voltak, amíg nem fedezett fel egy piaci rést. Így New York-i lakásában elkezdett beton tégelyeket készíteni, felejthetetlen illatkompozíciókat keverni illóolajokból, és fokozatosan megszülettek a MON DADA termékek.

HOGYAN MŰKÖDIK A VÁLLALAT JELENLEG ÉS MI A CÉL?

HOGYAN MŰKÖDIK A VÁLLALAT JELENLEG ÉS MI A CÉL?

 

Később Pauline úgy döntött, hogy a családját is bevonja a produkcióba, ezért szülőhazájába, Belgiumba költözött, ahol Pauline édesanyja is csatlakozott a folyamathoz. Jelenleg a gyertyákat kézzel készítik, az edényeket egy Harelbeke-i műhelyben öntik, és az egész gyártási folyamatot kizárólag nők végzik. A gyártás időigényes folyamat, a viaszt több rétegben öntik, hogy megőrizzék a legjobb minőséget.

 

A MON DADA cég 2021-ben elnyerte az UNIZO vállalat „Az év legígéretesebb kisvállalata“ címét. Ma már nem egy kis cég, fióküzleteiket és kereskedőiket ma már a világ minden táján megtalálhatja... És mi örülünk, hogy a Cseh Köztársaságban elsőként mutathatjuk be őket.

 

A cél már a kezdetektől fogva világos volt; olyan luxus, teljesen természetes termékeket kínálni, amelyek felejthetetlen illatba burkolják az enteriőrt. Mindezt a legökologikusabb módon, a dizájn kompromisszumai nélkül. Újrahasznosított vagy újrahasznosítható csomagoló- és szállítási anyagokat használnak.

„A fenntarthatóság nem csak üres ígéret, hanem a MON DADA minden döntésének mozgatórugója.“

URBAN Kollekció

Egy kollekció betonból. Kínálunk indoor változatot, azaz beltéri használatra alkalmas termékeket. A teljes gyártási folyamatot kézzel végzik Belgiumban, Harelbeke-ben. A kézműves munkának köszönhetően minden edény egyedi formájában, méretében és színében. A viasz 100%-ban természetes, kókuszból és szójából. A kollekció különlegessége a csomagolás; a gyertyák és a diffúzorok luxus fadobozban vannak, így ajándéknak is alkalmasak.


TERRA Kollekció

A Terra Kollekció kerámiából készült. A tégelyek Portugáliából érkeznek, ahonnan hajóval szállítják őket Belgiumba, ahol a termékek gyártása befejeződik. A gyertyák viasszal vannak töltve, a pálcás diffúzorok csomagjai pedig illatspray-jel vannak feltöltve. Portugália számára a kerámia nagyon régi, hagyományos és értékes művészet. Ezek szintén kézzel készülnek, és minden egyes darab teljesen eredeti.

A kollekció érdekességei: A Terra pálcikás diffúzor más, mint amit általában ismer. A sprayt, ami a csomag része, közvetlenül a diffúzorba helyezett pálcikákra kell fújni. A sprayt nem a diffúzor testébe öntik, mint általában. De ne aggódjon, a spray annyira koncentrált, hogy a fújás után még sokáig érezni fogja az illatát.

 

AZ URBAN KOLLEKCIÓ BETONTERMÉKEINEK ELŐÁLLÍTÁSI FOLYAMATA

 

A-tól Z-ig minden a Mon Dada stúdióban történik, és mindent nők csinálnak. Az egész folyamat Martine-nal, az ún. „Beton Boss-szal“ kezdődik, aki kézzel készíti el a betonedényeket, minden méretben,
majd az edényeket úgy kezelik, hogy víz- és szennyeződésállóvá váljanak.

Ezután az edény Céline, az ún. "Candle Boss" kezei közé kerül, ő ragasztja fel az edény aljára a csúszásmentes és stabil felületet, amely megakadályozza a bútorok sérülését,
ha végül úgy dönt, hogy a gyertyát ráteszi. Ellátják a Mon Dada logóval, majd a "Mom Boss"-hoz, azaz Carmenhez - Pauline édesanyjához - vándorolnak, aki a kanócot az aljára ragasztja, majd kézzel, több rétegen önti a viaszt.

Ezenkívül a beltéri gyertyák esetében azokat luxus fadobozokba csomagolják, a kültéri gyertyák esetében pedig juta zsákokba.


IDE KATTINTVA AZ ÖSSZES MON DADA TERMÉK MEGTEKINTÉSÉHEZ