22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

TERRA – DESIRE SKY
Mon Dada
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Utolsó darabok
Mon Dada

TERRA – DESIRE SKY

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Ár ÁFA-val:
45 000 Ft
Jelenleg ez a termék csak a csehországi tégla és habarcs üzleteinkben kapható.

A Portugáliából származó és kézzel készített TERRA kerámia kollekciót tökéletesen leírja ez a kifejezés: "Szépség a tökéletlenségben". Portugáliában ugyanis a kerámia hagyományos művészet, régi családi hagyomány, amely generációkon át öröklődik. A kézi készítésnek köszönhetően minden edény eredeti formájában és méretében. Miután a hajók a konténereket Portugáliából Belgiumba szállították, ahol a Mon DaDa székhelye található, a gyertyák és pálcikák esetében az illatosított viasszal (szója- és kókuszviasz), a diffúzorok esetében pedig a koncentrált illatpermettel töltik meg.

Desire Sky: 
Ez az illat az alábbi mondatot képviseli: "Élj ott, ahol a leginkább élőnek érzed magad." Friss gyümölcsök és virágos jegyek vibráló és felejthetetlen kompozíciója. Gyümölcsös keverék aromás virágokkal és egzotikus fákkal kiegészítve. Citrom, mandarin, ylang-ylang és ánizs illóolajokkal gazdagítva.

  • Fejillat: juzu, körte, mandarin
  • Szívillat: ylang-ylang, szilvavirág
  • Alapillat: hinoki, barackfa, pacsuli
Kód TER-RDI-MED-CRU-DES
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése DESIRE SKY
Illattípus friss, gyümölcsös
Szín bézs
Gyártó Mon Dada
Termékcsalád Terra
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí mon-dada
Magasság (m) 26 cm cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR MON DADA – DESIRE SKY

  • Helyezzen három pálcikát a dizájnos tartályba, az illatot a spray segítségével közvetlenül a pálcikákra juttatja, ezt az illatesszenciát nem közvetlenül a diffúzor testébe öntik, mint ahogy a hagyományos pálcikás diffúzoroknál szokás. 
  • Fújja az illatokat a sprayből a pálcikákra, amikor csak szükséges, tetszés szerint megismételheti. Előnye, hogy a spray bárhol használható lakás spray-ként.