22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

TERRA – BLACK SEA
Mon Dada
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Utolsó darabok
Mon Dada

TERRA – BLACK SEA

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Ár ÁFA-val:
45 000 Ft
Jelenleg ez a termék csak a csehországi tégla és habarcs üzleteinkben kapható.

A Portugáliából származó és kézzel készített TERRA kerámia kollekciót tökéletesen leírja ez a kifejezés: "Szépség a tökéletlenségben". Portugáliában ugyanis a kerámia hagyományos művészet, régi családi hagyomány, amely generációkon át öröklődik. A kézi készítésnek köszönhetően minden edény eredeti formájában és méretében. Miután a hajók a konténereket Portugáliából Belgiumba szállították, ahol a Mon DaDa székhelye található, a gyertyák és pálcikák esetében az illatosított viasszal (szója- és kókuszviasz), a diffúzorok esetében pedig a koncentrált illatpermettel töltik meg.

Black Sea:
Ez az illat pontosan másolja a nevét, olyan titokzatos, csábító és lenyűgöző, mint maga a Fekete-tenger. Élvezze a citrusfélék és a tengeri só több mint kellemes kompozícióját, amelyet a gyümölcsös jegyek megfelelően egészítenek ki, és az ámbrának és pézsmának köszönhetően lesz meghitt.

  • Fejillat: citrus, tengeri só
  • Szívillat: ózon, szilva
  • Alapillat: ámbra, fekete pézsma
Kód TER-RDI-MED-CRU-BLS
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése BLACK SEA
Illattípus friss, tengeri
Szín bézs
Gyártó Mon Dada
Termékcsalád Terra
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí mon-dada
Magasság (m) 26 cm cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR MON DADA – BLACK SEA

  • Helyezzen három pálcikát a dizájnos tartályba, az illatot a spray segítségével közvetlenül a pálcikákra juttatja, ezt az illatesszenciát nem közvetlenül a diffúzor testébe öntik, mint ahogy a hagyományos pálcikás diffúzoroknál szokás. 
  • Fújja az illatokat a sprayből a pálcikákra, amikor csak szükséges, tetszés szerint megismételheti. Előnye, hogy a spray bárhol használható lakás spray-ként.