22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

GEODESIS
Geodesis
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 100 ml
Geodesis

GEODESIS

ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 100 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
33 380 Ft

A Geodesis ultrahangos diffúzor modern, minimalista kivitelű és különböző fényintenzitást kínál. A készülék váza tejszerű üvegből készült, alapja pedig elegáns, arany fémből. 100 ml víz és esszenciális/aromaolaj keverékét tartalmazza. Két diffúziós módot kínál - folyamatosat és szakaszosat.

A vezérlés nagyon egyszerű és intuitív, forgatógombbal és egy gombbal működtethető. A használati utasítást a csomagban találja.

A diffúzorban csak vizet használjon néhány csepp aromával vagy illóolajjal. Az illatanyagot a csomag nem tartalmazza. A cikkünkben bővebben ITT.

Kód BR001
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése GEODESIS
Térfogat (ml) 100 ml
Gyártó Geodesis
Származási ország Franciaország
Anyag Üveg, Fém
Funktionen Több üzemmód, Különböző fényerősség, Fehér háttérvilágítás
Töltés Hálózati töltő
Távirányítás Nem
Stránka s kolekcí ultrazvukove-difuzery

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR GEODESIS – GEODESIS, 100 ml

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít.

Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani.

A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.