Baobab Collection

BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FEATHERS, 2 L

116 610,00 Ft
raktáron
A diffúzor Totem Feathers lakása berendezésének értékes kiegészítője lesz. A Totem Feathers illatú diffúzor üvegművesek remekműve, akik a kézzel fúvott átlátszatlan fehér üvegbe tetszés szerint helyezték bele a fekete konfettit, így hozva létre a tollak effektusát. Fényes fekete-fehér kerámia "kupakkal" díszítették.

Illat: sáfrány - fekete rózsa - agarfaolaj

A Baobab Collection márka létrehozta a Totem pálcás illatosítók termékcsaládját, amelyek stílusban megegyeznek a Les Exclusives illatgyertyák termékcsaládjával.
A Totem termékcsalád minden egyes tagja egyedi dekoratív kerámia kupakkal van ellátva, amelyet portugál kézművesek készítenek. A Totem termékcsalád ilatosítói nem a klasszikus pálcás illatosítók közé tartoznak, hanem egy egyedülálló és fenséges belső dekoratív elemként tekintünt rájuk, amelyek kellemesen beillatosítják otthonát.

Termék jellemzése

Kód TOTEMMFE
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Totem
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín fekete
Térfogat (ml) 2000 ml
Tartósság több mint 12 hónapig
Illatok sáfrány - fekete rózsa - agarfaolaj
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FEATHERS, 2 L

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.