Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB STONES - AGATE 24 CM

92 300 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
Illatgyertya kézzel fújt, brazil Minas Gerais kövek mintájú üvegben, egyedülálló szürke, bézs és khaki mintával díszítve. A mintákat véletlenszerűen helyezik el a kézműves mesterek, ami minden gyertyának egyedi kinézetet kölcsönöz. Az elegáns márvány kinézetű üveg megtöri a gyertya lángjának fényét, így földes színekben pompázó világító kőnek tűnik.

Illat: bergamott - acai - borostyán

A friss illatakkordok kifinomult kombinációja acai gyümölcs és friss bergamott formájában. A borostyán az abszolút tökéletesség jegyét adja hozzá, és az igazán egyedi és fényűző illatok világába emeli azt.

Termék jellemzése

Kód MAX24SAG
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése AGATE
Illattípus Gyümölcsös
Tartósság 400 óra
Szín barna
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Stones
Származási ország Belgium
Súly (g) 3000 g

Helyes használatra vonatkozó javaslat
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB STONES - AGATE 24 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.