22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

LES EXCLUSIVES – AURUM
Baobab Collection
AJÁNDÉK CSOMAG
Baobab Collection

LES EXCLUSIVES – AURUM

AJÁNDÉK CSOMAG
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
40 350 Ft

Illatgyertyák és pálcika illatosítók ajándékszettje a My first Baobab MINI kollekcióból. Ajándékozzon belépőt a luxus és az egyedi illatok világába. A My First Baobab MINI kollekcióval megragadhatja az egyedülálló lehetőséget, hogy kipróbáljon illatgyertyákat és aroma diffúzorokat a legnagyobb, sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek műhelyéből. A készlet egy gyönyörű ajándék, de egyben alkalmas a Baobab Collection termékeivel való ismerkedésre is, amennyiben még nem ismerné őket.

Az illatgyertyát és a diffúzort a Baobab Collection arany monogramja díszíti

A készlet tartalmaz:

  • egy illatgyertyát 190 g-os térfogattal és 8 cm-es magassággal (30 órás használat)
  • aroma diffúzort 250 ml-s térfogattal és 16 cm-es magassággal
  • rattanpálcákat a diffúzorhoz

Illat: különleges jázmin és pizsma. Elragadó virágos illat a kollekció női eleme, tökéletes szimbiózisban van a Platinum férfi elemmel.

Kód MFBBOXAU
Terméktípus AJÁNDÉK CSOMAG
Viasz fajták ásványi viasz
Illat/Termék megnevezése AURUM
Illattípus virág
Tartósság 30 óra
Szín arany
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Les Exclusives
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí baobab-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AJÁNDÉK CSOMAG BAOBAB COLLECTION – AURUM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.