Baobab Collection

LUXUS ILLATGYERTYA MY FIRST BAOBAB - PLATINUM 8 CM

15 470,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A My First Baobab MINI kollekciójával lehetősége nyílik a legjobb szakemberek, akik már évek óta készítik az illatgyertyákat, műhelyében készített illatgyertyák kipróbálásara. Illatgyertyák kicsi praktikus kivitelben elérhető áron mint belépő a luxus és eredeti illatok világába.

Illatgyertya platina színben a Les Exclusives exkluzív kollekciójából.

Lenyűgöző, fás illat a friss grapefruit illata mint a férfi elem képviselője ebben a kollekcióban, tökéletes összhangban a női Aurum elemével.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 8 cm, súly 190 g, égési idő 30 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat: ámbra és grapefruit

Termék jellemzése

Kód MAX08MPLA
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád My First Baobab
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Szín ezüst
Tartósság 30 óra
Súly (g) 190 g
Típus Illatgyertya
Illat típus Férfi
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
LUXUS ILLATGYERTYA MY FIRST BAOBAB - PLATINUM 8 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.