Baobab Collection

LUXUS ILLATGYERTYA MY FIRST BAOBAB - AURUM 8 CM

15 470,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A My First Baobab MINI kollekciójával lehetősége nyílik a legjobb szakemberek, akik már évek óta készítik az illatgyertyákat, műhelyében készített illatgyertyák kipróbálásara. Illatgyertyák kicsi praktikus kivitelben elérhető áron mint belépő a luxus és eredeti illatok világába.

Illatgyertya arany színben a Les Exclusives exkluzív kollekciójából.

Elbűvölő, púderes virág illat, a női elemek képviseletében, a kollekcióban tökéletes összhangban a férfi Platinum elemével.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 8 cm, súly 190 g, égési idő 30 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat: értékes jázmin és pézsma

Termék jellemzése

Kód MAX08MAU
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illattípus Virág
Tartósság 30 óra
Szín arany
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád My First Baobab
Származási ország Belgium
Súly (g) 190 g
Illat típus Női

Részletesebben a termékről
LUXUS ILLATGYERTYA MY FIRST BAOBAB - AURUM 8 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.