Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB MANHATTAN 35 CM GYERTYA

172 380,00 Ft
elfogyott
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
Fehér-ezüst színű gyertya a korlátozott elérhetőségű Manhattan téli kollekcióból, a New York-i Karácsony hangulata ihlette.

– Az égésnél a gyertya díszei a legendás New York.i építészetet idézik
- Mérete 35 cm, súlya 6,5 kg, égési idő 800 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legminőségesebb alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat: fenyő - gyöngyvirág
– pézsma Izgalmas, könnyű, de egyúttal jellegzetes, New York City-vel ihletett nagyvárosi illat, amely a Central Park-i fenyő ilattal keveredik.

Termék jellemzése

Kód MAX35NY
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus gyertyák
Illat/Termék megnevezése fenyő - gyöngyvirág - pézsma
Illattípus Friss, citrus
Szín fehér-ezüst
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Cities
Származási ország Belgium
Súly (g) 6500 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB MANHATTAN 35 CM GYERTYA

Belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen ihletek forrását az utazásban és felfedezésben. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Mindegyikük kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázákba, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel átvannak kötve. A címkék is a vállalati filozófia részük, épp ezért az összes kézzel van alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse, mecce ů. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S kollekció Baobab dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a baobab v afrikai szavannában, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi felett. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő réteg oldott u. Fordított esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.