Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAVINTSARA - MANGA 10 CM

33 150,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A nyári Baobab Collection gyertyakollekció következő darabja, Madagaszkár eredeti lakóival együttműködve született. A gyertyák rafiával vannak körbefonva és hímzett ábrázoló technikával vannak kiegészítve. A gyűjtemény fő motívuma a madagaszkári gyógynövény Ravintsara, amely ikonikus levele a kollekció minden darabján visszaköszön.

A Manga gyertyák kézzel fonott kék rafiával vannak körbefonva és természetes színű Ravintsary levél mintával. Piros-kék kialakítása a rafia kombinációjával tökéletesen illik a hétvégi házakba.

A Manga gyertyák a tengeri só, a vetiver és az ámbra illatával elrepítik Önt a kék óceán partjára.

Vetiver - tengeri só - ámbra

Termék jellemzése

Kód MAX10RMA
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illat/Termék megnevezése Vetiver – Meersalz – Ambra
Illattípus Friss, citrus
Tartósság 60 óra
Szín kék
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Ravintsara
Származási ország Belgium
Súly (g) 500 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAVINTSARA - MANGA 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.