Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB LES PRESTIGIEUSES - CUIR DE RUSSIE LUXUS ILLATGYERTYA, 24 CM

67 210,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A Les Prestigieuses illatgyertyák összeállítása a mitikus legendákba burkolt különleges anyagok tisztelgéseként jött létre. Az orosz bőr, a kínai festék és az indiai holdkő az egyedi kivitelezést és az egzotikus és titokzatos úti célokat jelképezi. A CUIR DE RUSSIE (Orosz bőr) illatgyertyákat a cári Oroszország idejéből származó legenda ihlette. Ekkor fedezték fel a nyírfakéreg és a bőr illatának egyedülálló kombinációját, amely szó szerint elvarázsolta a kozák harcosokat az orosz sztyeppeken keresztül is.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 24 cm, súly 3 kg, égési idő 400 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat: vetiver - moha - pézsma

A CUIR DE RUSSIE (orosz bőr) illata, amelyet kézzel fújt időtlen okkerszínű üvegtartályba rejtenek, a vetiver és a moha igazán kivételes kombinációját hozza létre a pézsma melegével kiegészítve.

Termék jellemzése

Kód MAX24CUR
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése CUIR DE RUSSIE
Illattípus Orientális
Tartósság 400 óra
Szín okker
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Les Prestigieuses
Származási ország Belgium
Súly (g) 3000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LES PRESTIGIEUSES - CUIR DE RUSSIE LUXUS ILLATGYERTYA, 24 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.