Baobab Collection

BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - PLATINUM, 2 L

104 890 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A Totem Platinum lakásillatosító egy egyedi pálcás illatosító, amely fényűző kinézetét és megnevezését egy értékes nemesfém ihlette. Az illatosító üveg burkolatát a legjobb kézművesek készítették és díszítését az értékes platina fénye ihlette. Az illatosító kupakja matt színű kerámiából készült, díszítése pedig a törzsi mintákra utal.
Lenyűgöző fás illat a grepfuit tónusaival, amely a termékcsalád férfi elemét képviseli és tökéletes egyensúlyban van a termékcsalád női elemével, az Aurummal.

A Baobab Collection márka létrehozta a Totem pálcás illatosítók termékcsaládját, amelyek stílusban megegyeznek a Les Exclusives illatgyertyák termékcsaládjával.
A Totem termékcsalád minden egyes tagja egyedi dekoratív kerámia kupakkal van ellátva, amelyet portugál kézművesek készítenek. A Totem termékcsalád ilatosítói nem a klasszikus pálcás illatosítók közé tartoznak, hanem egy egyedülálló és fenséges belső dekoratív elemként tekintünt rájuk, amelyek kellemesen beillatosítják otthonát.

Termék jellemzése

Kód TOTEMMPLA
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Fa, fűszeres
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín ezüst
Tartósság több mint 12 hónapig
Térfogat (ml) 2000 ml
Illatok Ámbra-grep
Termékcsalád Totem

Részletesebben a termékről
BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - PLATINUM, 2 L

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.