Baobab Collection

BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - PLATINUM, 2 L

104 890 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A Totem Platinum diffúzor ritka kiegészítése a belső térnek, nevének és megjelenésének a nemesfémre utal. Az üveg diffúzort kézzel fújja a legjobb kézművesek és finoman festett platina fény. A matt kerámia záróelem finom díszítésű, motívummal, amely a törzsi mintákra utal.
Lenyűgöző, fás illat friss szőlőfürtökkel, amely a gyűjtemény hímnemű elemét képviseli, tökéletes szimbiózisban az Aurum női elemével.

A Baobab gyűjtemény létrehozta a Totem diffúzor aroma gyűjteményt, amely egyenértékű a Exclusives ikonikus gyertya gyűjteményével.
A Totem gyűjtemény minden egyes diffúzora egy kerámia kupakkal van ellátva, amely egyedi és dekoratív, kézműves portugál kézműves. A Totem kollekciója megváltoztatja a közös rúd-diffúzor egy egyedülálló és fenséges belső tartozékot.

FIGYELMEZTETÉS: A csomagolás nem tartalmazza az utántöltő illatot, a pálcák a csomagolás része.

Termék jellemzése

Kód TOTEMMPLA
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Fa, fűszeres
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín ezüst
Tartósság több mint 12 hónapig
Térfogat (ml) 2000 ml
Illatok Ámbra-grep
Termékcsalád Totem

Részletesebben a termékről
BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - PLATINUM, 2 L

Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.
To top