Baobab Collection

BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - AURUM, 2 L

104 890 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A Totem Aurum diffúzor ritka kiegészül a belső téred, megjelenése és neve nemesfémre utal. Az üveg diffúzort kézzel fújja a legjobb kézműves, finoman festett arany fényű. A matt kerámia záróelem finom díszítésű, motívummal, amely a törzsi mintákra utal.
Az Aurum virágos és finom illata, amely a drága jázmin és az isteni pézsma kombinációját ötvözi. Addiktív, lenyűgöző, finom, női illat. Az Aurum a Les Exclusives gyűjtemény női eleme, a Platinum diffúzor által képviselt hímivarú elem ellentéte.

A Baobab gyűjtemény létrehozta a Totem diffúzor aroma gyűjteményt, amely egyenértékű a Exclusives ikonikus gyertya gyűjteményével.
A Totem gyűjtemény minden egyes diffúzora egy kerámia kupakkal van ellátva, amely egyedi és dekoratív, kézműves portugál kézműves. A Totem kollekciója megváltoztatja a közös rúd-diffúzor egy egyedülálló és fenséges belső tartozékot.

FIGYELMEZTETÉS: A csomagolás nem tartalmazza az utántöltő illatot, a pálcák a csomagolás része.

Termék jellemzése

Kód TOTEMMAU
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Virág
Termékcsalád Totem
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín arany
Tartósság több mint 12 hónapig
Térfogat (ml) 2000 ml
Illatok Értékes jázmin-pézsma

Részletesebben a termékről
BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - AURUM, 2 L

Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.