Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAINFOREST - AMAZONIA 16 CM

46 800,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Játékos kollekció, kalanddal teli illatokkal és stílussal a világ legnagyobb esőerdőivel - Amazónia, Kongó és Indonézia, inspirálva. A Rainforest kollekció gyertyáit ezen érintetlen természet titokzatos tájai ihlették.

Az Amazónia gyertyák illatai kézzel fújt türkiz, kék és barna ornamentumokkal díszített opál üvegből készülnek. Minden egyes gyertya eredeti darab, az ornamentumok mennyisége és színei egyediek minden darabban.

A ragyogó színek ekvivalensei az illat fő összetevői - a frissítő bergamott, a friss zöld tea és az értékes szatén fa, amelyek frissességgel, üdeséggel és rejtéllyel teli egységet képeznek.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 16 cm, súly 1 kg, égési idő 150 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Bergamott - zöld tea - szatén fa

Termék jellemzése

Kód MAX16RFA
Termékcsalád Rainforest
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Tartósság 150 óra
Súly (g) 1000 g
Típus Illatgyertya
Származási ország Belgium
Szín tyrkysová, modrá, hnědá
Illattípus Friss, citrus
Illatok Bergamott - zöld tea - szatén fa

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAINFOREST - AMAZONIA 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.