Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAINFOREST - MAYUMBE 10 CM

31 720,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Játékos kollekció, kalanddal teli illatokkal és stílussal a világ legnagyobb esőerdőivel - Amazónia, Kongó és Indonézia, inspirálva.

A Rainforest kollekció gyertyáit ezen érintetlen természet titokzatos tájai ihlették. A Mayumbe illatú gyertyák zafír kék és sáfrány sárga színű kézzel fújt üvegből készülnek. Minden egyes gyertya eredeti darab, az ornamentumok mennyisége és színei egyediek minden darabban.

A Mayumbe illat a fahéj, fekete bors és galbanum (illatos gyanta) illatát hordozza magában és elviszi Önt a az üde és finom illattal teli afrikai őserdő varázslatos világába.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 10 cm, súly 500 g, égési idő 60 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Fahéj - fekete bors - galbanum.

Termék jellemzése

Kód MAX10RFM
Termékcsalád Rainforest
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Tartósság 60 óra
Súly (g) 500 g
Típus Illatgyertya
Származási ország Belgium
Illattípus Fa, fűszeres
Szín hnědá, modrá, žlutá
Illatok Fahéj - fekete bors - galbanum

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAINFOREST - MAYUMBE 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.