Baobab Collection

BAOBAB PEARLS CORAL 8 CM LUXUS ILLATGYERTYA

14 300,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A Pearl luxus kollekció gyertya olvasztott korál gyöngyökből készült ornamentumokkal.

- A kézi munka minden darabot egyedivé varázsol
- Nagyság 8 cm, súly 190 g, égés ideje 30 óra
- Kiváló minőségű kézi gyártás, a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozba csomagolva, amely a tökéletes eleganciát képviseli.

Illat: A Pearls Coral illatgyertyák friss, könnyű illata a wisteria és a narancsvirág kombinációjából készül.

A vörös, narancssárga és rózsaszín korálokzátonyok fontos szerepet játszanak a tengeri ökoszisztémában. Főként lélegzetelállító szépségükért keresettek, aminek köszönhetően védett fajokká váltak. A Pearls CORAL gyertya kollekció elismerését adja az egyedi és értékes koráloknak.

Termék jellemzése

Kód MAX08PC
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illat/Termék megnevezése Wisteria és a narancsvirág
Illattípus Virág
Tartósság 30 óra
Szín piros
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Pearls
Származási ország Belgium
Súly (g) 190 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB PEARLS CORAL 8 CM LUXUS ILLATGYERTYA

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.