Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CYPRIUM 24 CM

63 410,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A Les Exclusives kollekcióba tartozó illatgyertyák tükrös hatású, fémesen réz színű minőségi üvegből készülnek. Kissé átlátszó díszítésüknek köszönhetően láthatóvá válik a gyertya lángja, ugyanakkor ennek a kollekciónak a gyertyái nem csak e miatt fényűzőek és dekoratívak.

Illat: Szantálfa - bors - pézsma

A szantálfa, bors és pézsma alkotta lenyűgöző fás parfüm barátságos és titokzatos atmoszférát teremt a helyiségbenA vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.


Termék jellemzése

Kód MAX24CYP
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Les Exclusives
Terméktípus Illatgyertyák
Szín réz
Tartósság 400 óra
Súly (g) 3000 g
Illatok Szantálfa - bors - pézsma

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CYPRIUM 24 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.