Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CYPRIUM 10 CM

26 390,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A Les Exclusives kollekcióba tartozó illatgyertyák tükrös hatású, fémesen réz színű minőségi üvegből készülnek. Kissé átlátszó díszítésüknek köszönhetően láthatóvá válik a gyertya lángja, ugyanakkor ennek a kollekciónak a gyertyái nem csak e miatt fényűzőek és dekoratívak.
Illat: Szantálfa - bors - pézsma
A szantálfa, bors és pézsma alkotta lenyűgöző fás parfüm barátságos és titokzatos atmoszférát teremt a helyiségben

Termék jellemzése

Kód MAX10CYP
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 60 óra
Szín réz
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Les Exclusives
Származási ország Belgium
Súly (g) 500 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CYPRIUM 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.