DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB ILLATGYERTYA EDEN GARDEN 24 CM

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Fehér színű gyertya sárga, zöld, piros, lila és fekete olvasztott-gyöngy díszítéssel a limitált Eden kollekcióból.

- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 24 cm, tömege 3 kg, égési ideje 400 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illata: A Garden gyertya illata virágzó kertekbe vezeti Önt, alapját rózsa és szedervirág aromája alkotja.

Illatok és színmotívumok trilógiájában ünnepeli az Eden kollekció a nyár megérkezését, a táj legszebb panorámáit idézve. Virágzó rétek, tengerparti üdülőhelyek tarkasága, afrikai partvidék forrósága és tengerek mélysége.
Az egyes motívumok grafikai formáját Cyril Destrade alkotta.



Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA EDEN GARDEN 24 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.

Termék jellemzése

Kód MAX24ED
Típus Gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Súly 3000 g
Tartósság 400 óra
Illatok Rózsa - szedervirág
Illat karakter Friss, citrus
Kollekció Eden
Illat típus Női
Szín sárga-piros