22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

Baobab Collection
GYERTYAOLTÓ
Baobab Collection

GYERTYAOLTÓ
raktáron az e-shopban
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ár ÁFA-val:
10 880 Ft
Eredeti gyertyaoltó a Baobab Collection márkától. Rozsdamentes acélból készült.
Kód SNUFFER
Terméktípus GYERTYAOLTÓ
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí baobab-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
GYERTYAOLTÓ BAOBAB COLLECTION

A belga cég a végtelen inspiráció forrására talált az utazásban és a felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél el, de a megnevezésük, az illatuk és az alapanyaguk szűk összefüggésben van egymással. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Minden egyes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázákba, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes kézzel van alkalmazva a csomagolásra. Az illatokat neves parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű, nem zsíros viasz és a puha egyiptomi pamutból fonott kanócok pedig biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya fényűző dekoratív elemként tündököl, hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ez a luxus illatgyertya is kiemelkedik a többi gyertya közül. Egy különleges dísztárgyról van szó, amely különleges illatával elvarázsolja Önt is. Ez az egyedi fényűző megjelenés és a lenyűgöző illat párosítása az, amiért a Baobab márka minden egyes terméke maga a luxus.

A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Az ideális égési idő a gyertya méretétől és típusától függ. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.