Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA PEARLS EMERALD 16 CM

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Krémszínű gyertya zöld olvasztott gyöngy díszítéssel a Pearls luxuskollekcióból.
- A kézi gyártásnak köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.
Illata: A Pearls EMERALD gyertya illata édeskés és gyümölcsös - ámbra- és fügeillatot köt össze egy természetes egységbe.
A smaragd a védelem, szeretet és remény szimbóluma, Kolumbiában való felfedezése óta ennek köszönhetően gyakori tárgya az ember vágyainak. A Pearls EMERALD kollekció zöld gyöngytöredékekkel díszített gyertyái egyediek, mint maga a kő, mely inspirálta.

Termék jellemzése

Kód MAX16PE
Típus gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Szín zöld
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g
Tartósság 150 óra
Illattípus Édes
Illatok Ámbra és füge
Termék típus gyertyák
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA PEARLS EMERALD 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.