Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA PEARLS CORAL 35 CM

136 500,00 Ft
elfogyott
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
Krémszínű gyertya korallvörös olvasztott gyöngy díszítéssel a Pearls luxuskollekcióból.
- A kézi gyártásnak köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 35 cm, tömege 6,5 kg, égési ideje 800 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illata: A Pearls Coral gyertya illata jellegzetes könnyed lilaakác és narancsvirág keverékével.
A vörös, narancssárga és rózsaszín árnyalatokban pompázó korallzátonyok fontos szerepet foglalnak az ökoszisztémán belül. Kivételes szépségük miatt népszerűek és védettek. A Pearls CORAL kollekció ily módon dícséri a korall egyedi szépségét.

Termék jellemzése

Kód MAX35PC
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus gyertyák
Illat/Termék megnevezése Lilaakác és narancsvirág
Illattípus Virág
Szín piros
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Súly (g) 6500 g
Termék típus gyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA PEARLS CORAL 35 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.