Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS 24 CM

62 275,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Az öngyújtó ingyen van

Fehér színű gyertya fekete díszekkel olvasztott opál üvegből a Feathers luxus kollekcióból .- A dizájnt a maszáj harcosok köpönyege ihlette- A kézi munka minden egyes darabot egyedivé tesz- Méret 24 cm, súly 3 kg, égési idő 400 óra- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: pacsuli – rum kivonat – ámbra Meleg és? A Baobab Collection Masaai Feathers gyertyák elmerítenek bennünket az afrikai sivatagba, ahol a maszáj törzs évszázadok óta él.

A 5 550 HUF érő luxus kivitelű Zippo fém öngyújtót a megvásárolt termékeinkhez ingyenesen adjuk.

Termék jellemzése

Kód MAX24FE
Származási ország Belgium
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Feathers
Szín fekete
Illattípus Fa, fűszeres
Illatok sáfrány - fekete rózsa - oud
Típus gyertyák
Súly (g) 3000 g
Tartósság 400 óra
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS 24 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.